Kada ir jūsu nostāja/uzskati par to, ka ja jums ir puisis, jūs riskētu atpušoties klubiņos laist ar kādu citu puisi ( viena vakara) ? neko nopietnu, tikai skūpstu? Alkahola ietekmē :D tīri tā ja nu gadās kādreiz nenovaldīties?
Nuuuu....man jau skūpsts liekas otra cilvēka krāpšana..un alkohols tādai rīcībai nav attaisnojums!! Pirms kko daram, vienmēr ir jāpadomā - vai tu justos labi, ja zinātu ka tavs draugs kko tādu ir izdarījis. Man laikam tas nepatiktu un pati to nekad nedarītu! Ja vēlies sānsoļus, tad labāk šķiraties un izbaudi dzīvi kā brīva meitene ;)
Es to uzskatu par krāpšanu. Ja es esmu ar vienu kopā, tad man nevienu citu nevajag! Arī alko reibumā. ja sāk gribēties ar kādu citu pabučoties, kkas starp mums nav labi...
@paris, es, piem, zinu šejienietes, kam tas ir normāli, bet tas tā |-)
es pati nepiedotu sev tādu rīcību..atliek vien iedomāties, kā būtu, ja mēs būtu samainītās lomās - nu, negribētu es, lai mans puisis ņemas ar kaut kādām citām dūdiņām :-D
Man drīzāk tā varētu sanākt skaidrā, nekā pālī :D Nu nevarētu vispār sanākt, jo mīlu savu puisi un es arī uzskato to par sava veida krāpšanu. Bet kāpēc es nevarētu pālī - jo kad esmu kaut kur sadzērusies bez sava puiša, man viņš šausmīgi pietrūkst, un tā kā es dzērumā ļooooooti daudz runāju, tad drīz vien jau visi brīvie puiši zina, ka man ir draugs :D