Jaukum, ā, tad tas cits..pirms nedēļas bija ļoooti neizdevīgs piedāvājums. A, līdz kuram datumam ir šis? Es arī gribētu, bet man te negrib naudiņu skaitīt par smago darbu (e) :-D
Skatos UG, un domāju ko lai uzņinī paņamāt! Vēlāk jāizpilda mājasdarbi, un tad laikam ir doma agri iet gulēt, jo rīt agri jau skolā. Bet visticamāk nokačāšu jauno HIMYM sēriju un skatīšos to un kko citu līdz vēlai naktij! :D :D
Diena pagāja ok, dīvaini lasīt, ka dažas jau te par karstvīnu un Jauno gadu runā! :-D
BaCk, es, piemēram, jau augusta vidū pamazām sāku plānot Ziemassvētku svinēšanu. :-D Dīvaini, bet šogad jau agrāk sailgojos pēc šiem burvīgajiem svētkiem. (l)
ņam ņam vēl 5 dienas laiks :-)
zinu zinu par kuriem neizdeviigajiem piedavajumiem runaa,tos uzreiz pamanu un acis met liikumu :-D
kaadu kuuku gatavo? :-)
Esmu veiksmīgi nonākusi kojās...
Tik nedaudz galva sāp un slikta dūša... :%27-( Liekas, ka arī temperatūra ir uzlekusi, kā jau katru vakaru :-| Būs jāaiziet uz dušu un jālien zem segas...
Rīt sākas lekcijas astoņos, garā diena ehh... (s) Un diezgan daudz darbiņu rīt...
Vespera, raksti man :-) :-) [email protected] Savādāk Abalončiks ir vienīgā, kas ar mani draudzējas e-pastā :-/ :-D :-D
Jaukum, a, baļļuka datums jau nolikts? :-P
Par kūku - es pirmo reizi mūžā (!) taisīju jogurtveidīgo..saucas "Ķiršu torte ar vafelēm". Gatava būs tikai kādos 22:30, tieši kā reiz, lai tās 619 kcal tā forši ietu labumā.. :-D :-D
es gan par ziemīšiem pat dzirdēt vēl negribu, darbā jau kopš septembra ik pa laikam piparkūki smaržo, it sevišķi kaitinoši tas ir ap pusdienlaiku, jo es neeju ēst.. :-D
ņam ņam tik neaizmirsti ielikt savā blogā,lai varam ievērtēt un pasiekaloties :-D
pagaidām skatos uz 22.10 bet ljooti iespejams ka aatraak!man iipashi izdeviigi darba dienas viducii bet zinu ka daudzas aiznjemtas :/ bet jebkuraa gadiijumaa,sabidiisim ofic to datumu ;-)