Čau, čau
Jaukum, piedod, bet telefonu šodien pārdevu. Bet iesaku, tev internetveikalos pameklēt kādu telefonu.
Pati rīt pirkšu vietā nokia C3, jo draugam būs jādod līdzi nokia E5, jo tur ir skype un viņš brauks atkal komandējumā.
Kurām ir nokia C3? Kas ir tā kopiena?
Bet vispār diena ir normāla pavadīta, miegs nāk jau. Tāpēc drīz došos gultā, skatīties Ugunsgrēku un ēdīšu apelsīnus.
Jordana paldies ka painformēji,skatiijos jau vakar un i-netā lēti pārdod pat nelietotus
man te vel viena lieta neliek mieru,varbut kada zinas atbildet:
kadelj lai parrakstitu maju ir vajadziiga maates vai teeva dz.aplieciiba un laulibas ligums,ja maja pieder manas maates teevam!?
čiv!
dzīvojos viena pa mājām
tagad klausos kaut kādas okartes skatuves dziesmas, lai būtu, par ko parunāt, jo to šovu neskatos, a visi pārējie laikam skatās jābūt apritē
Hey
Tikko tik no darba, diena drausmīga
Strādā tik un viss, tagad jāpasēz pus stundiņa, un jāiet sportot
Un vēl biju pie bijušā attiecību partnera mantas savākt, fuij ku pretīgi
Un vēl ņaud maitas hgabals, kad attiecības bija jāuzsāk tad ņaudēja, tagad kad mantiņas savācu tad ņaud
Fuij, vakar slikta diena, šodien, man patīk čīkstēt
Man ar šodien bij ļoti silti.
Darba intervija - murgs, nemācēja man īsti pateikt cik saņemšu, runāju ar 2 sievietēm no kurām katra man teica ko atšķirīgu, bet kad pajautāju sīkāk vēl ko citu
Klau, kā ir ar tiem avon asistentiem, kā viņiem maksā?
Cik sapratu maz vajag strādāt, bet samaksu nekur neatradu.
es joprojām nevaru beigt domāt par trako riteņbraucēju
Tagad gatavoju kūku Jānoskatās seriaļčiki un jāpasūta daži cv, man tagadējā darbā tikai vēl 2 obligātās dienas, yuhuuuu, pēc tam pēc manas izvēles - ideāls grafiks
diena īsa, patīkama, un ļoti silta.
Izlasot, ka piparene raksta par karstīnu - vai tiešām LV jau ir tāds rudens, ka prasās karstvīnu?
tas būs grūti no vasaras ielekt rudenī. Bet beidzot satikšu ģimeni un draugus, gan jau rudeni nemanīšu
un arī iepirku kuponu bildēm, es pirku to salonā Eris.
vispār tie kuponi ir slimība, tik daudz kas jāsapērk
Turpinu cīnīties ar vienu semināra darbu,kur jāmeklē par starptautisko sadarbību - murgs kas murgs,laikam ko trakāku nevarēja izdomāt Tik priecājos,ka es meklēju par savu mīļāko valsti,tad visu ko varu uzzināt!
Diena kā diena,visu ko paspēj noderīgu pa māju izdarīt,bet...kaitina tas,ka no rītiem ir tik pelēks,tumšs
Rīt jāaizbrauc uz lekcijām,varētu nebraukt,bet vajag - nieka 2 lekcijas!