Spoks darbaa .

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009

Sveikas!

Iiisi un elementaari !

Kas ir ljaunaakais ko spoks tev var izdariit?

Sodien pati ar savaam aciim taadu redzeeju darba vietaa. Bija jau ieprieksh visaadas paziimes, tachu kad menidzeris sodien nobildeeja mani ar telefona kameru & man aiz muguras staaveeja meitene, garaa veclaiciigaa kleitaa ( diezgan caurspiidiiga) ,un skatijaas virsuu ar skumju skatienu..Nu ziniet, man tagad zosaada nenoiet. Jaamin,ka man no taadaam lietaam vienmer ir bijis anormaali bail,lai gan nekad nebiju saskaarusies.

Daudzi darbinieki ir staastijushi kaa redz ka glaaze no plaukta pabiidaas un tad nokriit, telpaas kur gaismas darbojaas uz sensoriem - sleedzaas iekshaa un araa gaismas, lai gan neviena tur nav.

Ak dievs, es nezinu kur lai liekos tagad.. bezmaz saakaas jau domas ka jaaiet prom no taas vietas,jo ir traki bail tagad... :(

26.09.2011 05:25 |

Reitings 1441
Reģ: 09.04.2011
misblondums, tīri intereses pēc - vari atsūtīt bildīti? :) [email protected]
runājot pa tēmu, ja tas ir poltergeists, tad viņš ir spējīgs pat nogalināt. bet, ja tas ir vienkārši spoks, tad dvēsele, kas nerod mieru, bet grib to atrast.. tādas nemierīgās dvēseles cilvēkiem neko ļaunu nenodara. atsauc uz turieni priesteri vai mācītāju, lai nosvēta tās telpas , it kā palīdzot ;)
manai klasesbiedrenei mājās ir poltergeists, nabaga cilvēks, jo reāli stāsta, bet neviens netic. vienreiz viņu uzklausīju, teicu, lai arī sauc uz māju mācītāju, lai iesvēta.. viņa pat piefiksējusi laiku bija, kurā kkas sāk notikt - 3:15 naktī, vienreiz bijis žņaugšanas mēģinājums - TAS IZKLAUSĀS PĀRĀK NETICAMI, NE? bet nu teiksim tā, esmu ļoti neitrāla, pieļauju, ka tas varētu notikt.. it īpaši vecās mājās, telpās, kur kāds ir miris u.tml.
26.09.2011 17:21 |

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
Ir taa,ka es esmu UK. Te nav tik viegli angljiem ieskaidrot lai izsauc maaciitaaju,jo izskataas ka vinjiem tas spoks vispaar netraucee. Kaa nekaa te jau katraa treshajaa maajaa bezmaz 3 paaudzes mirushas,katraa vietaa pa spokam.

Es nemaaceeshu teikt cik taa maaja ir veca, nu peec aarienes jau diezko veca neizskataas.. bet pizza hut tur esot gadus 30 stabili.
Vakar menidzerim jautaaju vai tieshaam vinjsh neaakstaas un lai man izstaasta visu ko zin. Vinjsh man pateica ka pirms daudziem,daudziem gadiem tieshi tajaa eekaa esot mirusi maza meiteniite, veel pirms tur ienaaca pizza hut. Tad nu skaidrs.. + visi menidzeri kas tur straadaajushi, esot zinaajushi par taa spoka esamiibu. Tad jau itkaa ljaunais nav,ja gadu gaitaa nevienam neko nav dariijis.,. bet tieshi pedeejaas dienas ir sasparojies,jo ieprieksh taadu diivainu lietu bija stipri mazaak. Es saaku domat,ka varbut tas ir deelj kameraam? Mums pirms 3 dienam uzlika noveeroshanas kameras, varbut vinjai nepatik ka tas tur tagad ir?

Bildi tgd dabut nevaru,jo vinja ir menidzera telefonaa. Un ja godiigi tad man i nemaz negribas to bildi dabuut,pretiigi paliek atceroties. Shonakt vispar neesmu guleejusi,jo kaa aizveru aciis taa priekshaa tas atteels.
Bet es noteikti ieshu pie galvenaa menidzera un teikshu lai man nedod mainjas kuraas es palieku viena.Ja savaadaak nevarees, tad es eju prom no turienes,lai vai cik labs darbs, tachu nu man jau pec pirmaas nakts nervi chupaa,kas buus taalaak. Es jau nu noteikti neesmu cilveeks kas tagad ies un samierinaasies ka apkaart staigaa miris cilveeks,un skataas ko es daru.
26.09.2011 17:29 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Nu jā, vispār Anglija jau ir slavena ar saviem spokiem.
26.09.2011 17:37 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Bet viņš taču tev neko nedara! Mums visiem visu laiku apkārt ir gari un visādas astrālās būtnes, tikai viņas neatrādās. Bet šis gars tev parādījās. Nekas taču. Dumji izklausīsies, bet pamēģini ar viņu iedraudzēties. Nesen lasīju padomus, kā iedraudzēties ar mājas gariņu. Varbūt arī uz spoku tas iedarbotos, abi taču ir astrālas būtnes :) Parunā ar to meiteni, atstāj kādreiz kādu konfekti viņai un jābaidās nebūs. Manas mammas vīrs arī ir iedraudzējies ar garu, kas dzīvo viņu vasaras mājā.
26.09.2011 17:45 |

Reitings 1441
Reģ: 09.04.2011
nu jā, bet tu jau vari mēģināt aprunāties ;) neticās, ka cilvēki tā vienkārši var pierast pie spoka, vai tad viņiem pašiem nepatiktu darboties tur pilnīgā mierā?
p.s. jā, biju visur kur jau iepriekš lasījusi, anglija spoku ziņā ir saraksta augšgalā, pārsvarā notikumi no turienes.. bet tu skaties pēc apstākļiem, jo it kā, kapēc gan atteikties no telpu iesvētīšanas? pēctam būs MIERS! ja tu vienkārši tur nespēj strādāt, tad ej prom. zinot sevi, esmu bailule, es aizlaistos uzreiz, nespētu strādāt vietā, kur apkārt klejo kkāds spoks.
26.09.2011 17:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits