Biezās zeķubikses jau ir tirgošanā? Nu 100-120den, ne tās parastās kokvilnas, bet elastīgās, paskatījos rimi tur piečuks, bet atceros, ka pagājušo gad pirku krietni lētāk...
Man jau šķiet, ka arī vasarā šādas var nopirkt! Es pirku trīdueksā (vai kā tu sauc :-D ) pa kkādiem 2 vai 3 latiem, ar tādu pavisam neizkrītošu rombu rakstu, kkādus 2 vai 3 Ls samaksāju, neatceros, jo tas jau bija diezgan sen! Kalpo labi :-)
Centrā ir uz merķeļa ielas, tur, kad iet aiz cirka un 6. tramvaju, uz tā stūra sanāk! bet es negalvoju, ka tagad tur kaut kas tāds ir, jo es pirku pavasarī
es ar tām lētajām tik daudzas reizes esmu iegrābusies, ka vāks...ir pat tādas bijušas ar kurām dienu nevar nostaigāt, jo pēc divām stundām jau šļūk nost :D
5Ls par labām biezajām zeķubiksēm nav dārgi ;) Jo rēķini, ka ar labām var ilgi nostaigāt :-P
Riga Plaza 1.stāvā ir stends ar Pierre Cardin zeķubiksēm. Tur šobrīd ir akcija - 2 par 1 cenu. Biezās 120den maksāja 5,99, ja nemaldos. Pērkot divas sanāk 3Ls gabalā. Kvalitāte bija baigi ok.