Runa būs par manu sapni. Lūdzu vienkārši Jūsu idejas par to, ko tas varēja nozīmēt, jo nesaprotu, ko rakstīt sapņu tulkā.
Tātad, ir situācija tāda, ka Mana vecākā brāļa draudzene bija arī mana uzticības persona, līdz sapratu, ka viņai viss ir pilnīgi vienalga. Īsumā-kārtējo reizi aprāvos un pārdomāju, kam uzticēties un, kam ne + viņa tagad manās acīs ir diezgan nepatīkams cilvēks. Bet nu mums ar puisi sanāca viedokļu nesakritības un dreifējam kaut kur pa vidu starp kopā būšanu un nebūšanu.
Tagad pie sapņa: Vienā istabā bijam 3 cilvēki: es, mans puisis un brāļa draudzene. BET šoreiz brāļa draudzene bija kopā ar manu puisi. Viņa izgāja no istabas un mēs ar viņas puisi(reālajā dzīvē manu puisi) sākām čubināties un viss gandrīz aizgāja līdz seksam, kad pēkšņi attapos, ka viņš taču ir kopā ar citu meiteni un tā nedrīkst. Beigās nekas nenotika. Pamodos nesaprašanā un domāju visu laiku, bet kā nesaprotu, tā nesaprotu.
+ vakar vakarā ar puisi caur skype(jo mūs šķir distance) apspriedām draudzību starp puisi un meiteni, jo mums abiem ir tuvi draugi pretējā dzimuma pārstavji. Runājām par to, cik tas ir godīgi pret otru, jo viņa draudzeni zinu diezgan labi, bet viņš manu draugu vispār nepazīst.
Lūdzu Jūsu viedokļus par to, kāpēc nosapņoju tādu sviestu.
Jauku vakaru ;)