Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nevaru atrast loģiku.

Reitings 821
Reģ: 23.04.2011

Runa būs par manu sapni. Lūdzu vienkārši Jūsu idejas par to, ko tas varēja nozīmēt, jo nesaprotu, ko rakstīt sapņu tulkā.

Tātad, ir situācija tāda, ka Mana vecākā brāļa draudzene bija arī mana uzticības persona, līdz sapratu, ka viņai viss ir pilnīgi vienalga. Īsumā-kārtējo reizi aprāvos un pārdomāju, kam uzticēties un, kam ne + viņa tagad manās acīs ir diezgan nepatīkams cilvēks. Bet nu mums ar puisi sanāca viedokļu nesakritības un dreifējam kaut kur pa vidu starp kopā būšanu un nebūšanu.

Tagad pie sapņa: Vienā istabā bijam 3 cilvēki: es, mans puisis un brāļa draudzene. BET šoreiz brāļa draudzene bija kopā ar manu puisi. Viņa izgāja no istabas un mēs ar viņas puisi(reālajā dzīvē manu puisi) sākām čubināties un viss gandrīz aizgāja līdz seksam, kad pēkšņi attapos, ka viņš taču ir kopā ar citu meiteni un tā nedrīkst. Beigās nekas nenotika. Pamodos nesaprašanā un domāju visu laiku, bet kā nesaprotu, tā nesaprotu.

+ vakar vakarā ar puisi caur skype(jo mūs šķir distance) apspriedām draudzību starp puisi un meiteni, jo mums abiem ir tuvi draugi pretējā dzimuma pārstavji. Runājām par to, cik tas ir godīgi pret otru, jo viņa draudzeni zinu diezgan labi, bet viņš manu draugu vispār nepazīst.

Lūdzu Jūsu viedokļus par to, kāpēc nosapņoju tādu sviestu.

Jauku vakaru ;)

21.09.2011 20:52 |

Reitings 2057
Reģ: 28.07.2010
Kaut kā dikti murgaini. Iesaku neiedziļināties tai sapnī.
21.09.2011 20:57 |

Reitings 190
Reģ: 12.04.2011
Nezinu, es ne reizi neesmu skatījusies muļķīgo sapņu tulku. Ja tic tādiem khm, tad arī tā notiek. :)
Bet par sapni, es savējos vienmēr izskaidroju ar to,ka pati pirms iemigšanas domāju par to, kas mani nomāc vai iepriecina, traki ietekmējos arī no filmām. Un tad sapnī redzu visādus brīnumus :) Bieži vien nogurdinoši, tādas spriedzes ainas :D Kaut gan, kad manējais bija 1nas ned. komandējumā, es sapņoju, ka man ir sekss ar viņu - tas gan bij forši :D
Domu ietekme. Tas ar viss.:)
21.09.2011 20:58 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
es dažreiz izmantoju šo te:
http://www.thecuriousdreamer.com/
21.09.2011 21:00 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Reizēm sapņi ir tikai sapņi, bez slēptas nozīmes. Un ir arī tādi sapņi, kuriem reāli izksaidrojums ir pavisam cits nekā ja burtiski mēģina to izprast!
21.09.2011 21:03 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Tu taču pati jau atbildēji uz savu jautājumu. Iepriekšējā vakarā ar savu draugu runājāt par draudzību un naktī smadzenes dienā domāto informāciju kārtoja, grupēja, šķiroja, atlasīja un tu vienkārši redzēji haotisku informācijas grupējumu. Tieši tā tas arī jāuztver, nevis jāmeklē zemteksti.
21.09.2011 21:03 |

Reitings 821
Pati jau saprotu, ka tas var būt vienkārši kaut kāds nejaušs informācijas salikums, bet man ir tāda sajūta, ka nelikšos mierā tik ilgi, kamēr atradīšu sev piemērotu izskaidrojumu. Pilnīgi kaitina, ka nevaru likties mierā :D
21.09.2011 21:06 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Sapņu tulkiem nevajag uzticēties. Man, piemēram, sapņi vairākas reizes nedēļā piepildās burtiski, tā kā nosapņoti. Pēc sapņu tulka tie būtu nozīmējuši ko pavisam citu.
21.09.2011 21:17 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
smaids_smaidam
Nevari likties mierā, jo attiecības sapnī vienmēr ir sāpīga tēma. Tev vienkārši ir bail, ka tava brāļa draudzene viņu varētu tev nocelt. Bet tieši tāpēc sapņi ir brīnišķīgi- tu pamosties un viss ir labi, nekas nav noticis. Vienkārši vairāk izrādi savas jūtas puisim un izlīgsti mieru ar brāļa draudzeni.
21.09.2011 21:31 |

Reitings 821
Teika Spolīte_ par to nocelšanu galīgi nesatraucos, jo brālis ar viņu kopa ir 2 gadus un viņa viņu mīl un viņš viņu arī. Un + vēl tas, ka arī viņa ir ļoti tālu prom gan no mana brāļa, gan no mana puiša. Patiesībā tā meitene un mans puisis pat klātienē tikušies nav, tāpēc par to drauga aizvilšanu galīgi nesatraucos.
21.09.2011 21:53 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)