Kopš šodienas mēģināšu ievērot diētu, bet, kā lai uzcepu gaļu, ja nedrīkst izmantot ne eļļu, ne taukvielas? Vai tad vienkārši uzmetot gaļu uz pannas tā nepiedegs?
(sorry, par muļķīgu jautājumu, bet kulinārija nav mana stiprā puse :D )
Ja panna ir jauna un laba, nav saskrāpēta, pārklājums nav nokasīts vietām, tad nevajadzētu būt tik traki ;)
Uzlej uz pannas ūdeni mazliet, pat īsti nezinu.
Es laikam mēģinātu gaļu uz karstas pannas "apraut" un tad ieliktu nedaudz cepeškrāsnī pacepties ietītu follijā. :)
Es sākumā atļauju pannai nedaudz "pievilkt" gaļu, lai tā brūnāka, pēc tam regulāri uzleju nedaudz ūdens. :) Un jā, kā jau minēja-der arī cepšana cepeškrāsnī. :)
Ir noperkami speciali aparati kuros var tvaicet darzenus,zivis un galu ari.Nevajag taukvielas,ielej udeni un tik uz prieksu! :-)
Un tadam meitenem kas loti vero savu svaru sie aparati ir tiesi laika.
casandra, es visai bieži tagad taisu tajos maisiņos ieliec gaļu, saliec garšvielas, nu visu, ko sirds kāro un tas viss kopā izcepsies savā sulā - būs ļoooti garšīgi :)
Kaut vai taisīju to Maggi čukgaļai, es netaisīju tā, kā tur ir rakstīts. Pieliku pa savam tik vienu sīpolu sagrieztus, 2 ķiploka daiviņas sagrieztas, burkānus, tad visu ar tām garšvielām un tiiiiiik labi :)