sveikas!
mani piemeklējusi pagalam nejauka un samērā sev neraksturīga lieta jeb radošuma krīze.
es daudz rakstu un man vienmēr ir paticis to darīt. iekārtoties kādā kafejnīcā ar milzīgu tējas krūzi un laptopu klēpī vai nakts melnumā sēdēt pie daugavas ar ar pildspalvu un cigareti. un rakstīt. visu, kas nāk prātā, visu, kas svarīgs vai nesvarīgs... izlikt savas emocijas vārdiem. sava veida terapija.
šobrīd man ir ļoti veiksmīgas attiecības un, jāsaka, ka neesmu pie tā pieradusi, jo, kopš šķiršanās no iepriekšējā drauga, man ir ļoti sāpējis, tāpēc katra diena vairāk vai mazāk pagāja domās, sapņos un ilūzijās. arī sāpīgās un sirdi plosošās.
ļoti vēlos izlikt šīs - skaistās un jaukās - emocijas, taču nevaru! pirksi neklausa, prāts atsakās.. nezinu, kas par vainu!
varbūt kāda var kaut ko ieteikt?
nevar taču būt tā, ka es spēju rakstīt tikai tad, kad man sāp?
jo šobrīd nelīdz ne ideālā vide, ne noskaņošanās, ne arī iemesli... gribu, bet nesanāk!
meitenes, kuras ir uz tu ar rakstīšanu/fotogrāfēšanu/zīmēšanu - jeb ko, kur ir jāizsaka sevi nedaudz citādā veidā kā to darām ikdienā, kas iedvesmo jūs? padalieties!