Esam vai precīzāk bijām,draudzenes kopjš bērnības(15 gadi kā minimums). Un runa ir par kāzām-viņas kāzām. Viņa apprecējās pagājušā gada augustā-es pat to nebūtu uzzinājusi,ja nebūtu netīšām viņai un viņas mātei "uzskrējusi" uz ielas pretī! Viņa tik priecīgi paziņoja par savām kāzām!!! Bet man bija tāds stienis-es nodomāju-kā,tu taču visiem saki,ka es esmu tava labākā draudzene,par bet tavām kāzām es uzzināju netīšām nedēļu pirms tu precies!!! :-O (t) Arī par viņas bērna piedzimšanu es uzzināju netīšām-protams,ka biju līdžas viņai grūtniecības laikā, bet to,ka bērns ir piedzimis es uzzināju mēnesi pēc piedzimšanas! :-O bet veljoprojām viņa tēloja labāko draudzeni un stāstīja to visiem citiem arī-mutiski mani ar zeltu apbēra... Viņa ir pretīga liekule un cūka-kā lai tiek no viņas vaļā? Es negribu pat uz ielas ar viņu saskrieties, bet vienmēr tā sanāk,un vissūdīgāk ir tas,ka viņa dzīvo manā mājā... (t) vai nu es galīgi švakā esmu,rupji nepasūtot viņu,citreiz iedotu mutiskus padomus,bet es tik ļoti gribu jo mazāk redzu un dzirdu viņu,jo labāk.