darbs un attiecības

Reitings 677
Reģ: 05.02.2010

Sveikas,meitenes.

Tātad strādāju Maximā, un papildus tam vēl mācos. Katru dienu ceļos 5.30 un pēc darba esmu spējīga tikai paēst,nomazgāties un dotos gulēt. Protams,ka mans vīrietis ar to nav apmierināts, saka, ka man jāiet prom no darba. Bet to atļauties nevaru, jo no algas maksāju studiju maksu.

Teicu, ka centīšos mainīt šo situāciju, bet pagaidām nekas nesanāk,visvairāk jau paņem to spēku tās tantes,kas veikalā ir neapmierinātas.

Ko Jūs ieteiktu?

Vai Jums ir sadalīti kaut kādi mājas darbi, nu kā Jums tas viss notiek?

Negribas gan pazaudēt darbu, gan arī darba dēļ bojāt attiecības, jo mans vīrietis strādā fizisku darbu,un viņam pietiek gan spēks,gan laiks priekš mājas darbiem,gan arī priekš manis..

20.09.2011 16:52 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Mežāze, vel jau pastav paeshana arpus majas, saki, lai panjem ko gatavu no veikala vai kadas estuves, ta pasha Lidinja pusdienu komplektaa par 2 Ls kaarbinjaa. :) vai paskataas ko gatavu nu jopcik :) ievies metodi, ka gatavojat tikai brivdienas - uzvarat lielu zupas katlu prieksh 3 dienam un sagatvojat kadu otro abi kopaa. Un nekada gadijumaa tu viena! Lai vinjs tev palidz - griezh, mizo, smalcina - dajebko dara - kaut traukus palidz mazgat ja taa grib est!

Kad brivdienu sagatvotais ediens izests, var iepirkt gatavu produkciju no rimi vai kadas estuves! Auzu parslu zupua ar pienu no rita aiznjem 10 minutes!
Lai cep olas majas, vara makaronus un pelmenjus (ieperkat paris pakas pelmenjus) un Olu iepakojumus, lai vinjs neraud :D
20.09.2011 20:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)