Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Krapshana ..

Reitings 188
Reģ: 20.12.2010

Man vajag izkratit sirdi! Visu dienu tada domiga , nemieriga ! Sazvanijos ar mammu parunajos , ka iet utt.. Sakam runat par teti un mammai ir aizdomas ka vinsh vinu krapj!Man acis kubaa :( Sakuma domaju varbut tas ir tikai iedomas ! Bet tad saka teikt ka nav majas gandriz vsp pa dienam , pa naktim atnak 3 , 4 , ka kuru reizi , gerbjas zolidi! Pret mammu attieksme nekada.. Gulejusi vini nav ka virs ar sievu jau 1 menesi.. Man ir zel mammu , vina vnm censhas, ir burviga sieviete! Un savos gados ari es pat teiktu lieliski izskatas.. Bet .. !Ahh ...

17.09.2011 04:26 |

Reitings 188
Reģ: 20.12.2010
Nu ja laikam jau visi 5dienas diena atpushas ! Pavada laiku ar saviem miljajiem! Veiksmi :-)
17.09.2011 04:51 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Saprotu tevi (t) -ta nu laikam ir loti biezi,ka nodzivoti tie daudzie gadi kopa un vienalga ,cik labi izskatas viens ,vai otrs - biezi gribas kaut ko citu...!Man likas, ka es nebusu nekad saja situacija, un tomer ari nonacu!Es vel nesen domaju par cilvekiem vecos laikos-musu vecmaminam,vectetiniem!Vini tacu vareja nodzivot bez ta,varbut mes vienkarsi nezinam ,ka bija isteniba-neviens neteica!? |-)
Tu gan raksti aizdomas-varbut nemaz ta nav? |-)
17.09.2011 05:44 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Tas ir briesmiigi, kad taa notiek, ljoti juutu liidzi Tavai mammai :-/ Ieteiktu vinjai izrunaaties ar Tavu teeti un noskaidrot ko dariit turpmaak, jo dziivot nezinjaa un shaubaas ir paaraak mokoshi! Jo ,iespeejams, ka tas viss ir tikai vinjas iedomas.. kaut gan sievietes taadas lietas juut. Kraapshana ir kaa puustoshs liikjis, to smaku nav iespeejams nepamaniit!
17.09.2011 05:57 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
diosa -man ir zinams paris,kur virs sievu krapa vel dzivojot Krievija.Vina tikai paris gadus atpakal uzzinaja,kad uzzinaja ,ka tai otrai sievietei ir meita,kura velas satikt teti! :-O Es domaju sis tiesam ir kaut kas vienreizejs,jo milaka sekoja parim lidzi uz Kaliforniju...!
Mana pazina neizskiras,velejas saglabat laulibu.Meitina nak apciemot savu teti...vispar gruti saprotams variants,bet fakts! :-O
Vinai pat prata neienaca doma,ka viram bija -"divas dzives"...! :-O
17.09.2011 06:13 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Es jus visas gribu miileet!
17.09.2011 10:16 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits