Pievienojos resno pulcinjam - es ari shodien vienreiz pa ilgiem laikiem sajutu savus paris liekos kg un saldumu vieta nopirku aabolus. :D Bet man parasti shita sajuta atri pariet. :D Tas priecee! :D
* Pumčik, es ticu, ka tā ir pieprasīta-kamēr visi nebūs izmēģinājuši un sapratuši, ka tā kūka ir pē, tikmēr pirks :-D Nopārdos vismaz miljons kūkas :-D Lai gan-gaumes jau, protams, dažādas, kāds varbūt neko gardāku nav baudījis. :)
Labrīt, vai jau Labdien... :-)
piecēlos pirms minūtēm 15. Cik labi, ka univerā ir arī rīt, kuros var izgulēties... :-D drīz jāskrien uz lekcijām un beidzot jānoformē e-talons. Hmm kāda nezina vai jau rindas ir mazinājušās? ;-)
Mēs ar draugu nopirkām to vienu saldēto, bet, nez, tas laikam bija kaut kāds drumstalu pīrāgs, laikam ķiršu, bet nu nekas pretīgs pie mutes sen nebija likts.
Nolamāju draugu par viņa tieksmi "izprovēt" :-D :-D :-D
jo vairāk jūs te runājat par kūkām, jo vairāk man velk uz kotletēm un gaļu! :-D mmm... vakarā būs jāuzvāra karpelīši un jāuzcep kkāda gaļiņa,mērcīte un salātiņi, gribas kā veco laiku ēdnīcās! mmm... vai sautējumu kas man ļoooti garšo! (l)
MVK tev daudz kas negaršo, tapēc nebrīnos ka tā kūka tev arī negaršoja. Bet ar ķiršiem es nemaz neesmu viņu redzējusi tapēc varbūt tā nemaz nav tā. Ir ābolu- vārītā krēma, medus un kārtainā Napoleona kūka.
:-D puma-man pie mājas bija ēdnīca un tagad pretī darbam ir ēdnīca, nez varbūt tas liksies dīvaini, bet reizēm man patīk tā ēdnīcu smarža un iedomājoties cik garšīgi tajā pretējā ēdnīcā taisa mmm var siekalās noslīkt!
čupakabra, var jau būt. Vienkārši man ēdnīca nekad nav saistijusies ar kaut ko garšīgu, kur nu vēl tā "smarža". Mums kādu laiku uz darbu veda no ēdnīcas pusdienas un es savu mūžu nebiju ēdusi neko tik taukainu un eļļā peldošu un negaršīgu. Zupai pirms ēšanas bija 1,5 cm biezā slānī jānosmeļ tauki. Jamiiii " (l) " kas var būt labāks par to. Laikam tapēc tāds priekšstats. :-D
katram jau sava pieredze ar ēdnīcām. :-)
kāda ir mēģinājusi kotlešu masu sajaukt ar rīvētu sieru un tad cept kotletes? nepiedeg pie panas tas kūstošais siers?
Heh, forši šodien varētu filmēt savu kabinetu ar slēpto kameru. Visi, kas nāk iekšā paliek ar durvju rokturi rokā :-D Drīz gan pie manis ieradīsies vīrietis pēc izsaukuma, kas šo problēmu novērsīs. Aii, bet man bija tik jautri :-D
Pumčik, patiesībā neesmu ļoti izvēlīga 8-) No kurienes Tev tāds iespaids radies? :-|
Tas bija vairāk kā pīrāgs un tāds makten pliekans un bezgaršīgs.
Tās tevis pieminētās neesmu mēģinājusi.