Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

surprise, surprise !

Reitings 112
Reģ: 08.11.2009

hei ! :)

draugam drīz jubileja, a man tukšs pauris - ideju nav !

esmu studentiņš, un naudas iisti tpc nav, gribu uztaisīt dzimšanas dienu īpašu , nevis pārsteigt viņu ar dārgu materiālu dāvanu ! drīzāk visai dienai kkādu zīmīgu mantu pievienot beigās :)

pagāšgad uztaisīju veselu 2h garu uzdevumu, kura laikā viņam bija viskas jādara un jāpilda, bija ļoti interesanti !

iedomājos, vrb šeit kādai vēl ir pieredze puiša dzimšanasdienu padarīt interesantu un atšķirīgu !? kādas idejas?

P.S. mineta ieteikumus lūdzu nē ! :D

11.09.2011 21:09 |

Reitings 2057
Reģ: 28.07.2010
Tu taču savu draugu pazīsti, ne mēs. Vai tiešām tik grūti izdomāt? Padomā, kas viņam patīk, kādi hobiji utt., un kas galīgi neietu pie sirds, ja uzdāvinātu.
DOMĀ!
11.09.2011 21:14 |

Reitings 712
Reģ: 29.01.2009
Cilvēki tomēr nav nemaz tik atšķirīgi kā liekas. Un neviens jau nesaka,ka meitene kopēs vai lai kāds viņai 100% darāmo pasaka priekšā.
Tikai idejas.
Chill
Varbūt uzfilmē kādu video,kur draugi un radi stāsta no pirmās līdz pēdējai jubilejai,kas viņam bijušas.
Nu tā,ka vecāki pastāsta par dzimšanu. Tante par viena gada jubileju. Onkulis -pa divu. Un atrast katrai jubilejai kādu personu,kura bijusi.No padsmit jau sāktos draugi,tad būtu vieglāk :-)
11.09.2011 21:41 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Man ljoooooooti patīk doma par video! Var vienkārši paprasīt draugiem, lai pasaka savu viedokli :) forši paskatīties būs.
11.09.2011 21:49 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits