Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

waaax

Reitings 52
Reģ: 13.05.2009

sveikas.

ta kaa veet kremi nav tik efektivi un skusana ar nedod tadu rezultatu ka gribetos.nolemu ka iesu uz salonu..gribas pameginat ari brazilian wax..bet bail ka sapes bus parak lielas,..:D

man draudzene bija un teica ka sapot nenormali un vinja 2reiz neies..:D

tad nu ludzu meitenes pastastiet kuras ir bijusas kaa tas isti ir?

11.09.2011 18:22 |

Reitings 251
Reģ: 29.01.2009
Gribi zināt vai sāp???
o-jaaa....sāp gan, bet 2-3 nedēļas Tu esi kā bērns, bez jebkādiem matiņiem, nekādas rūpes, iekaisumi utt.
bez tam jo vairāk atslābināsies jo mazāk sāpēs, pirmai reizei iedzer balzāmiņu :-D :-D
es vaksējos jau kādus 5 gadus, un pie skuvekļiem vai krēmiem neatgriezīšos viennozīmīgi!
:-D
11.09.2011 18:55 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Sāpes ir mazākais - pie tā pierod - 1.reizē sāpīgi, pēc tam matiņi kļūst arvien plānāki, saknītes trauslākas. Bet man vaksācija neder - jo tie ieaugušie matiņi izskatās vēl draumīgāk kā noskūts ar žileti!!! Ko tik es neizmēģināju - sākot no visādiem - "neieaugšanas krēmiem" beidzot ar ūdenraža pārskābi 3.-5. dienā pēc vaksācijas! 2 gadus ņēmos kā traka! Es iztērēju kaudzi naudas ejot uz lāzerepilāciju un protams, vajadzētu drīz iet atkal uz profilaksi, bet uz vaksāciju es vairs neparakstos! Un vēl tas laikposms, kas jānogaida, lai ataug tiktāl, ka var vaksēties atkal!!! Tas mani nokāva galīgi!
11.09.2011 19:08 |

Reitings 206
Reģ: 08.02.2010
Man vaksēt der reāli tikai bikini un paduses, ko arī daru, visur citur tāa ieaug matiņi, ka izskatās diezgan šausmīgi. Alternatīva skūšana man arī nepatīk, jo manai ādai tā pārāk nepatīk, bet labāk gluda un daaaudz mitrināta āda, nekā mataina, bet neiekaisusi. :D
Bet sāpes, pirmajā reizē bija ellīgi sāpīgi, bet ar laiku matiņu paliek arvien mazāk un mazāk, novaksējas arī ātrāk un sāpes kaut kā vairs nejūtas tik traki, bet, protams, nekas patīkams tas vēl joprojām nav. :D
11.09.2011 19:27 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits