Murgs

Reitings 243
Reģ: 19.05.2010

Ko jus daritu, ja jusu milotais cilveks viena diena pazinotu ka doma braukt stradat atpakal uz arzemem!? (Esmu tagad septitaja menesi.)

09.09.2011 00:29 |

Reitings 187
Reģ: 29.01.2009
Nu bet manuprat ir labak mazliet pagaidit,dzemdet berninu puisis iekartosies arzemes un tachu bus labak neka dzivot un maka katru dienu grabinat santimud domajot pietiks man vai ne.... Nu bet izlemjat pasi jusu dzive! Bet skaties lai attiecibas vispar neizjuktu tavas sturgalvibas del!
10.09.2011 15:38 |

Reitings 384
Reģ: 08.10.2010
Džeks vienkāršiir NOBIJIES pirms ģimenes pieauguma. Tie ir tikai iegansti - spelnīs naudu ģimenei, divatā netiks galā bla bla blaa... Vienkārši bikses pietaisījis,nav gatavs tēva lomai. Tas taču ir tik tipiks scenārijs!!!
10.09.2011 15:40 |

Reitings 243
Reģ: 19.05.2010
Es jau ta esmu nogurusi par so vissu domajot, ka man tas ta jau ir apnicis,es tur neko nevaru ietekmet,pie gultas jau nepiesieshu,situaciju vins apzinas loti labi, ka ja aizbrauks es varu berninju ari neiznesat,vienigais ko varu darit ir saudzet savus nervus, un laut lai laiks pats vissu saliek pa vietam.Ja vins aizbrauks tad nodaris pari gan man, gan berninam, gan pats sev.
10.09.2011 15:52 |

Reitings 107
Reģ: 16.12.2010
sorry, bet nezinu, kas tai būšanai stāvoklī ir tik šausmīgs, ka vīrietim jābūt blakus visu laiku? īpaši, ja dzīvo ar vecākiem, kas visu laiku ir tuvumā, ja kas, izsauks ārstu, ēst gan jau arī uztaisīs, un pārējais, cik saprotu, Tev īpasi nav jādara.
Nedomāju, ka vīrietis grib tikai aizšmaukt no atbildības, bet vairāk domā par finansiālo pusi! lai brauc,priecājies, es tā darītu- jo mūsdienās naudiņa ir vajadzīga, pat ja dzīvo laukos, kur ir sava paika, tāpat - kaut neparedzētiem gadījumiem,-ja nu mazais saslimst, mazums taču! un galvu augšā, priecājies par to, kas ir, nevis sūdzies par to, kā nav! vai tik tu neesi no tām, kas grib vīrieti piespiest arī piedalīties dzemdībās, lai gan viņš ir paniski no tā baidās? :-)
P.S. un es neesmu no tām,kas tikai māk gudri d****,- es pati vēl nesen biju stāvoklī, un es tiešām nesaprotu par ko tu gaudies! un es neteikšu, ka man un mums bija super viegli, tieši sanāca abiem ar vīrieti dzīvi sākt pilnīgi no nulles, pat zobubirsti vajadzēja pirkt, un kur dzīvot,protams, arī vajadzēja atrast, vēl bija simtiem problēmu, ar ko tajā laikā vajadzēja tikt galā.(nelielos,bet nedomāju, ka lielai daļai grūtnieču ir bijusi kaut neliela daļiņa no tā visa!) Bet es nezināju pat tobrīd, kas ir stress, kas ir nervu zāģēšana vīrietim,kas ir histērijas un raudāšana, un dusmas! es biju priecīga un laimīga, jo gaidīju mazo, tai pat laikā līdz pēdējam strādāju, gāju uz kursiem, darīju mājas darbus un kārtoju sadzīves lietas, risināju problēmas...un vīrietim vienmēr bija patīkami nākt mājās. manējais ar taisījās uz ārzemēm, bet neaizbrauca citu iemeslu dēļ, un man nekas nebija pretī.
lai Tev jauks gaidīšanas laiks, un ļaujies starot, jo problēmas ir visiem :))
11.09.2011 18:27 |

Reitings 107
Reģ: 16.12.2010
p.s. un domā par bērniņu, jā, man bija pāris reizes, kad sāka birt asaras, bet ne jau nu tāpat vien, seriāla ietekmē, :D bet es pēc 5 asarām saņēmos, jo es zinu,- ja mamma streso, mazais ar tāpat, pasmaidīju un gāju tālāk! :-) un tu arī vari saņemties! :-) jo mēs,SIEVIETES ESAM STIPRAS!!! :-)
Un, ja vīrietis tiešām būs gājējs (ceru, ka tas nebūs par jums) viņš aizies, vai kopā dzīvojot, vai arī citā vietā esot. un tas,ka Tu pārdzīvo par viņa aiziešanu, diez vai nostrādās, nebūs tā, kā Tu domā - iežēlināšu viņu...tikai, visdrīzāk, vēl vairāk uzkāpsi uz nerva, ja jau tiešām džeks jau tagad izrāda vēlmi nebūt kopā.
katrā ziņā- tev ir jādzīvo priekš bērniņa, jāsarunājās ar viņu un jāatpūšas. Veiksmi! (l)
11.09.2011 18:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits