ēdiens - lēti

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009

zinu, ka šādas diskusijas jau ir bijušas, bet nevaru atrast un nevaru pat izdomāt atslēgvārdus pēc kā meklēt :-D

tātad, ko var lēti & garšīgi pagatavot ikdienā? ja nav nekādi lauku labumi un ja no gaļas ēd tikai vistas gaļu (nu vēl var pieskaitīt cīsiņus) ?

06.09.2011 21:02 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Krabju nūjiņu salāti, bieži gatavoju brokastīs visai gimenei, sanāk daudz, ir sātīgi, un samērā lēti! :-) recepšu ir daudz, bet es taisu šādi :

Nepieciešama viena liela paprika, kādi 3 gurķi, divas paciņas rīsu (2x 100 g) krabju nūjiņas un majonēze!

Tālāk jau viss elementāri, sagriež mazos gabaliņos, uzvāra rīsus, pieliek klāt, sajauc ar majonēzi (vislabākā ir tā francis mazajās paciņās) un pieliek nedaudz klāt sāli vai vegetu un gatavs! (l)

Par izmaksām, vakar tieši visu pirku, tādēļ atceros - paprika maksāja kkādus 30 santīmus, gurķi tāpat, rīsi 35 santīmus (bet palika vēl puse neizvārīti un maksimā šiem bija akcija, tādēļ tik lēti) Viči krabju nūjiņām arī bija akcija - kkādi 80 santīmi un majonēze apmēram 50 santīmu. (palika pāri)

Un ļoti, ļoti gardi! (l)
09.09.2011 13:42 |

Reitings 2224
Reģ: 29.01.2009
Es laikam esmu īpaši dīvaina, bet man garšo (l)
09.09.2011 13:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits