DIVORCE.

Reitings 161
Reģ: 29.01.2009

Sveikas :-) Esmu viena no meitenēm,kura pirms pāris dienām izšķīrās :-( sāpīgi..

Dzīvojām 2gadus,bet tad viss sāka jukt un brukt,neuzticība man viņā parādījās. Viņš ir viens no tiem,kas savām meitenēm neatļauj gandrīz neko,bet pats visu var. Kāmēr viņš klubā-sēžu mājās pārdzīvoju,ka tik neko neizdara. Pati mājās-ēst taisu,drēbes mazgāju,māju kārtoju-nu visu,visu. Uzticīga viņam.

Nu tad tgd savācu mantiņas un aizgāju no viņa. Pirmās 2dienas aizgāja mantu kraušanā,kārtošanā. Bet tgd kad viss ir nomierinājies,sāku domāt vai rīkojos pareizi,pietrūkst viņa,bet gribu arī sevi cienīt. Tgd pēc 3dienām viņš sāk raxtīt,ka saprot cik daudz esmu darījusi viņa labā,ka mainīsies. Bet zinu,ka nemainīsies. Bet dziļi sirdi: bet,ja mainās.. Nu bāc-vai pareizi izdarīju. :-( Vai tomēr būt stiprai un cerēt uz ko labāku nākotnē.

Es vnk izkratīju savu sakāmo..

06.09.2011 16:35 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
un vel-cilveks, kurs vislaik iespringst, ka tik otrs ne tur skatas, ne tur iet, jo ja nu nokrapt var...tas liecina, ka vins pats krapis ir. t.i negrib, lai ar vinu ta kads apejas, tapec baidas.
06.09.2011 20:00 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
Hārpere,sveika, arī mana pieredze ir dikti līdzīga Tavai, godīgi sakot- joprojām esmu šķiršanās posmā. Gandrīz apskaužu tās meitenes,kuras var tā vnk ņemt un nogriezt kā ar nazi attiecības, man nesanāk. Es Tev varu ieteikt paciesties. Vnk paciesties un neko nedarīt.Paliec ,kur esi (ja vēl neesi atpakaļ aizgājusi pie viņa) un skaties,kas notiks tālāk. Arī mēs dzīvojam šķirti..jau vairākus mēnešus, neizskatās,ka jebkad kas varētu mainīties. Es nespēju ignorēt viņu pēc aiziešanas prom, vēl nesen mēdzam tikties reizi pa reizei..un zini,ko es novēroju ,skatoties uz viņu dažādās situacijās no malas? - to,ka viņš tak pat nedomā ko mainīt.savā dzīvē..un nopriecājos,ka neesmu aizgajusi atpakaļ...kaut gan puse sirds jau grib, vnk pietruxt viņa..viņš ir idēls partneris..vsmz man..par kādiem 60%....bet nevar ignorēt atlikušos,kas kā darva sabojā medu...nu ko - drīz mums būs otrā laulības
gadadiena...ko sagaidīsim atsevišķi..notikušais sāp katru mīļu dienu...atmiņas nepazūd un rētas tik ātri nesadzīst, bet - ar laiku sdadzīs, ja atgriezīsies pie viņa ellē - nekad nesadzīs...
06.09.2011 22:11 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Ja vins iet, pati ari vari iet tuset - kas to liedz?
07.09.2011 08:57 |

Reitings 3022
Man šķiet, ka ja tā baigi sola, tad toč nemainīsies. Ja jau tu aizgāji, tad vadzis bija pilns. Neskrien atpakaļ.
07.09.2011 10:20 |

Reitings 219
Jā piekrītu, ka "pa lielam" cilvēki nemainās... bet tajā pašā laikā ir taču tā, ka brīdī kad kaut ko zaudējam, saprotam, cik ļoti to mīlam un ka nepietiekami to novertējām, var būt tā jūtās tavs puisis... Zin kā, nepamēģināsi nekad arī neuzzināsi. Tas jāmēģina pašai sajust :)
07.09.2011 13:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits