meitenes,, ir taada lieta, ka gribu puisim sagaadaat baudu, un wins grib lai sniedzot minetu - spermu noriju, bet es nespeeju, kaa juutu ka man mutee saujas kautkas silts, man paliek slikti,,,
Esmu rijusi, esmu 50:50 (gan rijusi, gan izvilkusi, lai kaut kur citur arī tiek vienā reizē.. :D ), gan arī nerijusi un likusi kaut kur citur beigt. :D
man tas nesagādā problēmas,es uzskatu,ka es ar to nāku pretī savam puisim,lai viņš gūtu lielāku baudu.sevišķi patīkami nebija,jo viņš bija ēdis ķiplokmaizes lielos daudzumos :-D :-D bet ja viņš piedomātu pie tā ko ēd,varētu mēģināt vel...un saka,ka ir veselīgi! :-)
bet tas tā pa retam,kad izdomājam,ka varētu beigt man mutē.tagad viņš ir ieciklējies uz manu beigšanu... :-D :-D
Ja nepatik ta garsa, varot no tas izvairities, taisot dzilo minetu, kura loceklis tiek ievadits kakla, un taja vairs to garsu nejutot. Bet nu nezinu, vai kada to labpratigi daritu.
Pēc reizes kad draugu gandrīz apvēmu viņš vairs neuzdrošinās pat ieminēties par variantu,ka varētu man mutē beigt.Izvairos no mineta kā tāda vispār,nepatīk to veikt,žokli krampjos rauj,garša loceklim nav no tam foršākajām un man tas pilnīgi nekādu prieku nesagādā
eu, nu kamõõn, tas tak ir pretīgi? kāda vīrietim no tā bauda? tas tikai pierāda kkādu pārākumu vai kkā savādāk ceļ viņa ego. mani vīrieši nekad man to nav prasījuši, un esmu to pārunājusi un par to vispār nebija domājuši, ka kas tāds neesot vajadzīgs. priekš kam pazemoties un rīt nost? vai viņš piekritīs tavas mēnešreižu asinis rīt, ja tev tas sagādās baudu? kkādām robežām jau jābūt ;-)
Un kas tad tur nosodāms?Neuzskatu, ka tādā veidā vīrietis izrādītu pārākumu. Manam vīrietim tas sagādā baudu un man arī, tā ka par šo jautājumu mums nekādu domstarpību nav.
Bet tas jau kā kuram - citiem arī veikt kunilingu (apmierināt sievieti orāli) šķiet pretīgi.