Nesen izšķīros ar savējo. Kopā būti 8 mēneši, jā, protams, nav daudz, bet bija tik dikti sarasts kopā. Vasarā gandrīz visas dienas pavadījam kopā, bija traka mīlestība, lai gan es ik pa laikam jutu, ka viņš "manī ir vairāk iekšā", nekā es viņā. Šad tad panesās domas uz šķiršanos, kad viss negāja tik gludi, taču viņš neļāva man iet prom, vienmēr turēja, teica, ka mainīsies, dzīvos uz kompromisies. Tad, kad nesen panesās kārtējais strīds, viņš pateica, ka neredz labāku risinājumu, kā šķirties, jo jau apnikuši strīdi (lai gan pirms pāris dienām vēl apgalvoja, ka mīlot viņš mani, esmu viņa pirmā mīlestība un ka tik viegli jau nu neaizmirsīšot). Negribēju zemoties un teikt, ka varam vēl kaut ko saglābt, jo ja godīgi pēdējā laikā arī jutu, ka viss iet vairāk uz leju, nekā uz augšu. Pagriezos uz aizgāju. Viņš, neskatīdamies atpakaļ, aizbrauca. Mazliet jau piedūra, ka nemēģināja neko glābt, cīnīties, bet vienkārši tā "čau, basta, esmu brīvs". Sēžu, visu domāju galvā, esmu jau samierinājusies un nemaz negribu neko mainīt, tikai nesaprotu, kāpēc viņš uzvedās tik pretīgi. Kopā'būšanas laikā viņam uzradās kāda meitene, kura viņam bieži rakstīja skypā un atbildēja uz teju katru otro tweetu. Man tas protams ļoti nepatika, lūdzu, lai neatbild. Viņš apsolīja, ka ignorēs viņu, lai gan tajā pašā laikā mierināja mani ar teikumu "viņai taču tāpat ir draugs". taču jau pirmajā dienā pēc šķiršanās viņš sāka sarakstīties facebookā un twitterī ar viņu. Šī vēl draugos salikusi bildes ar viņu, kur viņš darbā, runā par to, kā 5dien izklaidējušies. Sāp taču tik un tā, pat ja vairs neesi kopā! Jā, atzīstu, ka esmu arī greizsirdīga, tik ātri nevar nevienu izmest no sirds un atmiņām. It kā viņš nezinātu, ka es to visu redzu un lasu!
neticās vispār, ka ar viņu kādreiz bija kas kopīgs, ka ticēju tam, ka viņš mīl mani. Un vispār, ja jau baigā mīlestība bijusi, kā var tik ātri jau flirtēt ar nākamo? Man tik riebīgi iekšā, liekas, ka nevar vairs nevienam uzticēties. ehh.
Varbūt kāda varētu man izskaidrot, kāpēc vīrieši šādi dara, jo neko sliktu jau viņam neesmu izdarījusi! Un tā, ka mani krāptu jau iepriekš, arī nebija.