Labs vakars!
Šodien man bija gana jauka diena! Šodien strādāju, bet ne savā darbā. Pa ceļam izrunājos ar foršiem cilvēkiem. Patīkami, ja var pielietot iepriekš iegūtās zināšanas. Katrreiz, kad esmu tajā vietā, tad domāju, ka neskatoties uz visu to iestādi mīlu; neskatoties uz to, ka tajā iestādē es nestrādāju oficiāli (strādāju brīvprātīgi), tāpat par visu tur ceļos un krītu. Tā ir MANA vieta, tur ir MANI cilvēki :-) Ārā arī bija dikti jauks laiks - saulains un silts. Ik pa laikam gāju ārā pasēdēt saulītē. Redzēju, ka mani kaimiņmājas darbinieki un viesi arī ik pa laikam zvilnēja ārā izliktajos dīvānos. Viņiem gan tur bija ēna :-D Bet tāpat šodiena bija baigi vasarīga :-)
Rīt pirmā diena jaunajā augstskolā. Rīt gan vēl netikšos ar saviem kursabiedriem. Ar visiem no teikti nē. Varbūt ar pāris kursabiedriņiem, kuri ir tādā pašā situācijā kā es - jāiet uz papildus lekcijām. Šī situācija mani iepricina - sanāk sēdēt ar gandrīz visiem augstskolas kursiem lekcijās :-D Mazliet, mazliet manī ir satraukums par rītdienu, jo iepeldēšu citā vidē kā līdz šim esmu mācījusies un pa lielam dzīvojusi :-)