......Zinu, ka neesat nekādas dakteres, bet varbūt kāda man var sniegts kādu info.
Nesen pirms kādām 3 nedēļām paviesojos ātrajos. Jo man bija pēkšņas žņaudzošas sāpes aiz krūšu kaula un sirds apviduu. Trūka elpas utt. Protams nākamajā dienā tiku sūtīta pie ģimenes ārsta uz tālākiem izmeklējumiem. Tad ārste man vaicāja arī visādus citādus jautājumus, par iepriekšējām sūdzībām ( vai man nav sāpējis rokas mazais pirkstiņš un tā āda) Un jā vasarā man bija tādas reizes kad man tas sāpē- tā smeldzoši. Un tagad ārstei ir aizdomas, ka man varētu būt bijis INFARKTS. Jo visas jo daudzas pazīmes par to liecināja tai skaitā arī tas pirksts- ko viņa skaidroja kā pirmo pazīmi. Tagad man ir nozīmēts neirologs un visādas citas pārbaudes un izmeklējumi uz kuriem man tagad ir jāgaida rindā.
Ārsti jau protams ir nesalīdzināmi zinošāki par mani, bet vai man jaunai meitenei 20 gados var būt infarkts? :-O
tagad esmu tiesām sabijusies?
protams man ir jāgaida izmeklējumi bet es nakti nevaru aizmigt, jo man ir jasatraucas par to ka tas var atkārtoties