Man ir lee stafford poker straight.Man patīk (l) Bieži neizmantoju,bet ja nav laika,tad noteikti ka labs variants.
Paziņa laiž iekšā miltus,bet tas man liekas baisi,jo var tak pamanīt,it īpaši tumšajos matos. (t)
MAn ir Batiste dry shampoo.. man gan liekas, ka LV tāda nav.. nopirku te izmēģināšanai tikai, jo kapeikas maksāja! :) tagad zinu, ka laba manta, un domāju, ka pirkšu atkārtoti.. varbūt citu firmu.. :)
Man arī ir Lee Stafford, lietoju ļoti reti, tikai tad, kad nav iespējas izmazgāt matus, jo principā man patīk, kad mati ir svaigi mazgāti, viegli un smaržīgi katru dienu :)
miltus blondos matos vispār nevar redzēt, viņiem jau tāds pats efekts kā sausajiem šampūniem :-D es gan ar to neaizraujos,bet zinu,jo mamma jau bērnībā šito joku izstāstija :-)
andrew barton, tāds sarkans iepakojums. Tiiik patīkami smaržo. :-) Tagad domāju par to vai arī sarkanie šampūni tāpat smaržo, tad labprāt tādu iegādātos.
Man ir Lee Stafford sausais šampūns, vienreiz lietoju, spogulis ar pa rokai nebija, tapēc nezinu vai baigais efekts bija. Jāmēģina vēlreiz, spoguļa priekšā. :-D
es arī savos melnajos matos vienreiz iekleksēju miltus! un nebija ne vainas.. galvenais kārtīgo pēc tam izpurināt tos matus un izķemmēt.. neko vsp redzēt nevarēja! :)
es arī savos melnajos matos vienreiz iekleksēju miltus! un nebija ne vainas.. galvenais kārtīgo pēc tam izpurināt tos matus un izķemmēt.. neko vsp redzēt nevarēja! :)
Late, tie Andrew Barton pārējie produkti no tās sarkanas sērijas smaržo pilnīgi tāpat kā tas sausais šampūns :-) Man pašai ir visa sarkanā sērija - smaržo fantastiski (l)