Atbrīvojums no sporta - cik viegli var dabūt?

Reitings 131
Reģ: 03.06.2011

Čau, meitenes!

Draudzene iestājas koledžā profesionālajā vidusskolā. Vairs negrib iet uz sporta nodarbībām.

Tā, ka mana māte ir ārsts, viņa var uzrakstīt zīmi uz pirmo semestri.

Kā Jūs domājat, vai nebūs kāds tik stingri skatīties uz zīmi tieši koledžā?

Vispār cik viegli mūsdienās var dabūt zīmi no sporta? :-)

01.09.2011 03:03 |

Reitings 101
Reģ: 03.09.2011
Man pašreiz ir aktuāla ļoti līdzīga "problēma", jo esmu vesela. :-P
Nomainīju skolu, mācos 10. klasē un sapratu, ka vienīgais traucēklis ir sports.
*Sāksim ar to, ka nedēļā ir 2 sporta stundas - katra savā dienā. Viena no stundām sākas 7:30 no rīta, kas nozīmē, ka man jāceļas ne vēlāk kā 5:50, lai paspētu.
*Vēl kas - sporta nodarbība ilgst mazāk par 40 minūtēm, un tas nozīmē, ka tā būs
beigusies drīz pēc tam, kad mēs būsim paspējušas normāli iesildīties. Tātad... ne šis, ne tas.
*Pēc sporta seko daudzi svarīgi mācību priekšmeti, un man personīgi ir ārkārtīgi nepatīkami un grūti elsojot mēģināt kaut kā sakoncentrēties uz ieskaiti. Pēc sporta man nepieciešams nedaudz miera, nevis tāda spriedze.
*Resna/apaļa neesmu, arī slinka ne - ārpus skolas pati vingroju un trīsreiz nedēļā skrienu krosu piemājas mežiņā. Turklāt pati zinu, kuri vingrinājumi un kāds skriešanas temps sniedz man enerģiju un ļauj relaksēties, ko sagaidu no fiziskajām aktivitātēm. Turpretī sporta stundās jāpilda tas, ko liek, un tās kaķu piečurātās smiltis... ha :-D

Tie ir tikai daži no iemesliem. Jo vairāk par to iedomājos, jo vairāk smeldz sāpe sirds apvidū, kas vēlas tikt vaļā no šī traucēkļa. :-D Vai, jūsuprāt, pazemināts asinsspiediens varētu būt attaisnojošs iemesls? ;-)

Pirmdien jāiet pie ģimenes ārstes, bet manējā nešķiet īpaši atsaucīga.

amélie, varbūt tu vari ieteikt savu ārsti? :-D
03.09.2011 18:07 |

Reitings 43
Reģ: 22.08.2011
Negribas sportot??? Un pēc laika šeit būs Tevis raxtīta tēma - draudzene negāja uz sportu un tgd vēlas atbrīvoties no liekā svara?! LOLOLOLOLOLOLOLOL
8-)
03.09.2011 18:09 |

Reitings 129
Reģ: 04.01.2010
Man, piemēram klasē arī visām meitenēm ir zīme, izņemot mani(mums sports notiek 2 klasēm kopā), un viņas visas itin viegli dabūja zīmi! ;)(mācos 11. klasē)
Tikai nesaprotu, kāpēc tā bija vajadzīga, jo nekādas lielās problēmas jau nav! Un mums ir baigi foršās stundas - Badmintons, frisbijs, skriešana, vingrošana! Man patīk! :)
13.01.2012 20:27 |

10 gadi
Reitings 350
Reģ: 29.01.2009
Neko nosodāmu šajā faktā nesaskatu. Ļoti labi saprotu, ka var gribēt atbrīvojumu no sporta, it sevišķi pie skolotājiem, kur katrā stundā jāizstāv rinda, lai skolotājs varētu ielikt atzīmi saskaņā ar normatīvu tabulu. Un paralēli klasesbiedri komentē un apņirdz. Par kādu fizisko attīstību var būt runa šādā gadījumā..?! Smiekli nāk.. :-D

Man pašai ir bijuši tikai pamatoti īslaicīgie atbrīvojumi. Neienāca prātā, ka varētu kaut ko simulēt; godīgi apmeklēju ienīstās sporta stundas. Un semestra "6" sportā manā liecībā likās kā nesekmīga atzīme, jo nekur citur zemāk par "8"nebija.

Es jau biju samierinājusies ar to, ka esmu tizla utt., bet tad viss izmainījās- kad mācījos 8. klasē, sāka strādāt forša skolotāja, kura tikko beigusi universitāti. Tad arī sāku iet uz sporta stundām ar prieku, jo viņa tiešām mācīja, stāstīja un rādīja. Un brīnums- atzīmes uzlabojās. Iemācījos pat uz galvas nostāvēt (l) un visu pārējo, kas likās kaut kas nereāls priekš manis. Tā lūk. Ļoti daudz kas atkarīgs no pasniedzēja.
14.01.2012 00:02 |

Reitings 659
Reģ: 15.04.2009
Resnās bulkas, tā jūs rodaties:( Sliņķu bars
14.01.2012 00:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits