Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Tikai draugi.

Reitings 30
Reģ: 17.01.2011

Čau. Draudzība starp vīrieti un sievieti.

Sākumā bijām draugi. Vienu reizi mums paslīdēja kāja un tā tiešām bija vienreizēja reize, tādu kaisli un vēlmi vienam pēc otra neesmu izjutusi nekad. Pēc tās reizes principā palikām draugi, nekas īpaši nemainījās.

Pirms neilga laika sāku veidot attiecības, kurās nekas beigu beigās nesanāca. Drauga reakcija fascinēja, kļuva neciešams un pārmeta to, ka tagad būšu aizņemta meitene- greizsirdība. (agrāk sakarā ar šo tēmu viss bija kārtībā)

Kad atguvu brīvās meitenes status attiecības ar draugu atjaunojās un jo vairāk sāku izjust viņa attieksmi pret mani, kas nebūt nebija draudzīga. Laikam ejot arī man parādījās jūtas un vienu dienu atklāju viņam visu, kas bija uz sirds. Tad likās viss tik jauki, abpusējas jūtas utt. Pēc vienas sarunas sapratu, ka fiziska saikne starp mums viņam ir tā dominējošā. Visi tie vārdi par velmi būt kopā bija tikai cerība, ka kaut kas radīsies pret mani nopietnāks, bet diemžēl tā nenotika.

Tagad sanāk, ka esmu samīlējusies draugā, kurš pirms neilga laika darīja visu, lai es saprotu, ka neesmu viņam vienaldzīga un tagad vienkārši uzmet, jo vēlas tikai to fizisko kontaktu. Jauki.

Sāpoša sirds, sabojāti nervi un kā būs tālāk ar mums? Ko iesākt, neko?

31.08.2011 05:50 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Ja esi aiznemta, mes varam but tikai draugi.
31.08.2011 09:50 |

Reitings 632
Reģ: 19.03.2010
šeit es ieteiktu pārdomāt jēdzienu "draugs". Ja viņš tiešām tāds būtu, un tev būtu sava otrā pusīte, viņš paliktu kā draugs, bet, ja ceļ bez maz vai scēnas, tad no tāda ir jātiek vaļā vai tās savstarpējās attiecības un tikšanās jāsamazina cik vien iespējams ;]
31.08.2011 13:29 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
varbūt viņš vienkārši gribēja no tevis seksu, jo ja tu būtu aizņemta, tad saprotams, ka viņš to nedabūtu.
31.08.2011 13:32 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
baigais draugs. ar draugiem neguļ, guļ ar cilvēkiem ko uzskata par zemākiem un ko nav žēl sāpināt, piekrāpt utt.
31.08.2011 13:47 |

10 gadi
Reitings 1283
Reģ: 19.06.2010
.. un, ja esi mīkstais, tad neguli vispār ne ar vienu.
.
Bet Tev espati, laikam nekas cits neatliek, kā šo izsāpēt un miers; neko citu jau īsti nemaz te iesākt nevar. No Tava drauga puses tas gandrīz vai ziskatījās pēc "pašam nevajag, bet priekš citiem arī žēl". :-/
31.08.2011 14:09 |

Reitings 28
Reģ: 19.07.2011
Ja Tu gribi ar šo cilvēku nopietnads attiecības, bet viņš ar Tevi nē, Tu neko nevari darīt.. :-/ Ciet un ceri, ka viņam jūtas parādīsies, vai arī pati atsakies no viņa kā no drauga, mīļākā.

Galvenais neieciklēties un pašai sevi nesāpināt ar liekām domām! Zinu, vieglāk pateikt nekā izdarīt... :-)
31.08.2011 18:07 |

Reitings 4
Reģ: 12.08.2011
Sveika!
Līdzīga situācija kā man... :(
Tikai es viņu, laikam, nesauktu par draugu...
Mums bija ļoti ilga sarakste, laika gaitā, patiesībā, ļoti ātri man viņš iepatikās. Biju pārlaimīga, kad saņēmu kādu vēstuli no viņa, kad dzirdēju viņa balsi... (l) Sarakste... Domu apmaiņa, visādas muļķības, utt. Interesants sarunu biedrs!
Līdz vienā dienā viņš piedāvāja ko vairāk, taču es nobijos, jo viņš nav brīvs...
It kā jau stulbi, bet tagad, ļoti pārdzīvoju un sev to pārmetu...
Un, jā... Viņa attieksme ir ļoti mainījusies... Vēsa... Un tas tik ļoti sāp...
Cīnos ar sevi jau 2. mēnesi, taču domas ir tikai par viņu vien... (t)
01.09.2011 00:40 |

Reitings 30
Reģ: 17.01.2011
Paldies Jums meitenes :)

Tiešām jācenšas tikt pāri .. (
01.09.2011 15:07 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits