Čau. Draudzība starp vīrieti un sievieti.
Sākumā bijām draugi. Vienu reizi mums paslīdēja kāja un tā tiešām bija vienreizēja reize, tādu kaisli un vēlmi vienam pēc otra neesmu izjutusi nekad. Pēc tās reizes principā palikām draugi, nekas īpaši nemainījās.
Pirms neilga laika sāku veidot attiecības, kurās nekas beigu beigās nesanāca. Drauga reakcija fascinēja, kļuva neciešams un pārmeta to, ka tagad būšu aizņemta meitene- greizsirdība. (agrāk sakarā ar šo tēmu viss bija kārtībā)
Kad atguvu brīvās meitenes status attiecības ar draugu atjaunojās un jo vairāk sāku izjust viņa attieksmi pret mani, kas nebūt nebija draudzīga. Laikam ejot arī man parādījās jūtas un vienu dienu atklāju viņam visu, kas bija uz sirds. Tad likās viss tik jauki, abpusējas jūtas utt. Pēc vienas sarunas sapratu, ka fiziska saikne starp mums viņam ir tā dominējošā. Visi tie vārdi par velmi būt kopā bija tikai cerība, ka kaut kas radīsies pret mani nopietnāks, bet diemžēl tā nenotika.
Tagad sanāk, ka esmu samīlējusies draugā, kurš pirms neilga laika darīja visu, lai es saprotu, ka neesmu viņam vienaldzīga un tagad vienkārši uzmet, jo vēlas tikai to fizisko kontaktu. Jauki.
Sāpoša sirds, sabojāti nervi un kā būs tālāk ar mums? Ko iesākt, neko?