Vai meitenes vispār ir spējīgas draudzēties?

Reitings 6
Reģ: 27.08.2011

Šoreiz pārmaiņas pēc tēma par meitenēm. Pati būdama meitene nesaprotu, kāpēc vairākums meiteņu tā izturas. Nu, piemēram, izvēlas draudzenes pēc izdevīguma principa. Mani sāpina, ka redzu, ka mani reāli izmanto, bet kad es retu reizi kaut ko vēlos/ gribu (satikties, papļāpāt) tad viņām uzrodas kaut kas "svarīgāks". Viņas var vēsā mierā nepateikt, ka izdomājušas neierasties norunātajā vietā, laikā. Ir sajūta, ka meitenēm pret citām meitenēm vispār nav ne kripatas cilvēciskas cieņas, bet kā tikai pie apvāršņa kāds puisis (vai kāda cita "izdevīga" meitene), tā izklājas tam kā paklājās un tik lien pakaļā, kā var. Arī tā saucamās sirdsdraudzenes- kamēr abas kopā- jā, izskatās, ka tās baigās draudzenes, bet kā tik iznāk dzirdēt, ko viena otrai aiz muguras dara vai runā, pārņem šausmas!

Es nepazīstu nevienu meiteni, kurai būtu normāla (viena pret otru ar cieņu, bez izmantošanas) draudzība ar kādu citu meiteni.

Tāpat es nesaprotu, kāpēc vietās, kur daudz meiteņu, ir tik murgainas attiecības- nu kaut vai šajā forumā tēmā "Cik kalorijas ir ķiplokmaizītēs". Kad viena meitene atbildēja tieši par tēmu- veselīgs/neveselīgs- sekoja uzbrukums. Kādā sakarā? Kāpēc citas var rakstīt teikt, ko domā, bet ja vairākuma viedoklim kāda nepiekrīt, tad tā tiek norieta par izlecēju. Un ja kāda piekrīt atšķirīgajai- tā tiek norieta par dirsā līdēju. Un vai tad pārējās, kas piekrita pirmajam viedoklim neskaitās dirsā līdējas? Vai vienkārši meiteņu barā tiek izvēlētas, kādas, kuru viedoklis ir tas pareizais un viss, kas ir ārpus tā- ir slikti/nepareizi? Kāpēc ir svarīgi nevis tas, ko saka, bet tas, kas to saka? Šī diskusija nav turpinājums pieminētajai, tas ir tikai piemērs tam, kas notiek ikdienas sieviešu kolektīvos. Murgs.

Kāpēc meitenes negrib būt savstarpēji draudzīgas vai vismaz tik pieklājīgas, kā izturas pret puišiem?

27.08.2011 03:14 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Nezinu.Man nav nācies sastapties ar tādām ''draudzenēm''.Varbūt man vienkārši ir ļoti,ļoti paveicies.Man ir trīs tiešām foršas draudzenes.
27.08.2011 13:30 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
NAV iespeejams,diemzeel.Nesen tiesi draugiem.lv izlasiju tadu fraazi - sievietem un viriesiem ir tikai viena kopiga iezime - tie abi labpratak laiku pavada viriešu kompanija (O.Vailds) :D Un tā ir! Jo sieviešu draudziba vnm ies roku rokaa ar intrigam, stridiem, aiz muguras aprunasanam, skaušanām utt.. Savukart esmu redzejusi viriešu draudzibu tas ir super, satiekas tik tiešām labi pavada laiku, uzticas ( dažreiz pat saku domat, cik paradoksāli - mēs meitenes ļoti bieži ciesam un sudzamies tā dēl, ka puiši ar draugiem pavada vairak laiku nekaa mums, kapec vinji tam ir svarigaki, nekad vinjs nav mājās bet pie draugiem, kapec vinjs draugiem visu staststa utt. ) :D Protams, arii vinjiem gadas sakašķēties, bet tad aciis pasaka visu ka ir viens otram iesit un pēc tam atkal viss ir ok :D Man arii ir bijušas n-tās taas kjipa labaako draudzenu busanas, bet pffff, ne ar vienu nekas nav bijis ilgak pa 2 gadiem,jaa šad tad sazvanamies, sarakstamies, bet nekas vairak, jo man vienkārši lidz sirds dzilumiem dažreiz riebjas tie bezjedzigie stridi, kas veidojas meitenem, tpc tik tiešam arii man vairak patik pavadit laiku ar viriešiem! Un veel redzams pieradijums ir tas, ka ja ir sieviešu kolektiivs tas ir šausmas, parasti tur problema pēc problemas un viena otrai kā tādas satrakotas vistas bruk virsu! :D Tā kā neker krenki... meklē laak puisus :D
27.08.2011 13:34 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
Ļaunuma sakne* - bez jeb kadiem parmetumiem un zemtekstiemm drikst tev pajautat? Vai tiesam tev nešķiet, ka tad, ja meitene atrod sev puisi, kuru iemīl, tad tas ir loģiski, ka vinjai naksies savu laiku dalit uz jums abiem (sākuma noteikti pašsaprotami, ka tev tiks mazākā daļinja) un ka tad kad uz acim ir tās roza brilles viss cits sak likties mazsvarigs? :) Vinja tač nevar visu muzu draudzeties ar tevi, puišus sutit 3 majas talak?
27.08.2011 13:42 |

Reitings 367
Reģ: 21.07.2011
Var būt draudzenes, ne pārāk tuva, tikai mums bieži vien trūkst savstarpējās cieņas.
27.08.2011 13:56 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
jā, meitenes ir spējīgas draudzēties :-) es jau smejos, ka man dzīvē ir atņemtas citas lietas, tad vismaz draudzeņu man ir patiesas :-)
27.08.2011 15:15 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
man dikti gribetos atbildet ar ja, ka meitenes var but draudzenes, bet tad es sev melotu, jo tu jau ari visu pateici. nem sievietes vienmer ir sacencibas gars-kura skaistaka, gudraka, kura labak dzivo utt.
ja, un tas ir viens no iemesliem kapec es neapmekleju visas tas dejas, aerobikas, jo tur ir parak draudz sieviesu, a kur sievietes, tur intrigas un drausmiga atmosfera.
27.08.2011 15:16 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Draudziba pazud ari, kad draudzenei uzrodas vecis :)
27.08.2011 15:20 |

Reitings 1065
Reģ: 29.01.2009
vasaras beerns - protams, ka satiekot savu Princi viņa man veltītu mazāk laika jebkurā gadījumā, to es saprotu. Forumā ir grūti izstāstīt situāciju, bet viņai nevis nebija laika, bet gan drīzāk no manis novērsās, bet tanī pašā laikā tikās ar citām savām un mūsu kopīgām draudzenēm tāpat kā iepriekš.
Protams, iemeslu var meklēt daudz, kādēļ mūsu draudzība neizdevās, bet ko nu tur vairs. acīmredzot nevienai tā īsti nebija vieta otras dzīvē.
27.08.2011 17:44 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Pirmkārt, pierodi, te ir Latvija, kur cilvēki ir neapmierināti ar savu dzīvi, tamdēļ arī īgņojas visās iespējamās vietās.
Otrām kārtām, nav gan tā, ka nav normālu draudzeņu. 'man pašai ir vairākas foršas draudzenes jau daudzus gadus. Tikai ir jāatceras, ka īstu draugu ir maz, pārējie ir paziņas! ;-)
27.08.2011 19:25 |

Reitings 9
Jaa, meitenes ir taadas maitas :D
Bet man laikam ir ljoti paveicies, jo es paziistu meiteni, kura prot draudzeeties! (l) Pat tagad, kad vairs nedziivojam vienaa valstii man vinja ir tik pat miilja draudzene! :)) (l)
28.08.2011 00:33 |

Reitings 227
Lafayette - tieši tā :D Jaunākās māsas rullē :D :D :D
28.08.2011 00:39 |

Reitings 1565
Es pēdējā laikā ar vien biežāk viļos savā labākajā draudzenē. Viņai laika priekš manis vispār nav. Vienmēr ir kaut kas svarīgāks. Tāda sajūta, ka viņa mani izmanto, tad, kad viņai slikti, lai var piezvanīt un tad ir jātiekas, jo zin, ka nevaru atteikt. Par mani pilnīgi po. Es pat nezinu, kā, lai izmainu viņu. (t)
28.08.2011 00:46 |

Reitings 5709
Manuprāt, prot gan. Man pašai ir ļoti foršas draudzenes un nekāda sāncensība mūsu starpā nepastāv. ;-) (tas, galvenokārt, tāpēc, ka mums ir ļoti dažāda vīriešu gaume :-D)
28.08.2011 00:49 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Tapec ari censos visas miileet, un tad viss ir ok.
29.08.2011 08:54 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Man ir paveicies ar manām draudzenēm! Katrai no mums ir savi plusi un mīnusi, bet tieši tādas draudzenes man ir un esmu lepna par viņām! :)
Un par šo forumu runājot... Te lielākā daļa visu uztver pārlieku saasināti un iedomājas no sevis sazin ko, un domā, ka visiem jādomā vienādi! Nu lai tak rej un bļaustās tās kurām to gribās, man no tā ne silts, ne auksts!
Ja grib, tad var būt draugs gan meitenei, gan džekam!
29.08.2011 19:56 |

Reitings 119
Reģ: 12.05.2009
Man nepatīk meitenes. cik cenšos uzticēties ar laiku visas pieviļ draudzību.
Esmu tā apdedzinājusies, ka pamazām atsvešinos no visām draudzenēm.
Cienu puišu draudziibu. Nesaprotu kāpēc mēs meitenes esam piedodiet tik stulbas dažreiz.
29.08.2011 23:16 |

Reitings 5119
dažas ir. :)
un nav tā,ka forši tik džeki kompānijā. jā, man patīk vīriešu kompānijas, ar viņiem ir jautri pa savam un nereti man nepatīk sieviešu kautrība utt, tomēr man arī ļoti patīk sievišķīgie meiteņu vakari, meiteņu lietas utt.

bet tīri par draudzību -nu, IR. protams, tām, kurām draugi ir miljoniem, un kuras neizprot paziņu un draugu atšķirības - tām, jā.
kā arī ticu, ka ir cilvēki, kas nav piemēroti draudzībai vienkārši. esmu vīlusies cilvēkos, bet ne tikai sievietēs. :) taču tas nenozīmē, ka man nav tuvākās draudzenes patiesas...
30.08.2011 01:41 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Meitenes ir spējīgas draudzēties, bet uzskatu, ka patiesa meiteņu draudzība nespēj pastāvēt un es tādai neticu. Vismaz noteikti ne tādai, kurā nebūtu savtīgums, skaudība un konkurence savā starpā. Ticu vīriešu draudzībai. Par vīrieša un sievietes vienkāršu draudzību neko nekomentēšu.
Pat tad, kad šķiet, ka jā, mēs esam draudzenes, var apdedzināties, saprotot, ka ne sūda tur nav no draudzības.
Runājot par to, ka draudzība vai nu izjūk, vai sabojājas, kad vienai uzrodas sapņu princis - tas ir atkarīgs no cilvēkiem, proti, sievietēm, starp kurām ir draudzība. Ja tā ir patiesa, tā saglabāsies, tā pat kā īsta mīlestība. Vienalga kas, caur priekiem un bēdām. Labāk viens vīrietis nekā 3 draudzenes. Kad es atradu savu sapņu princi, mani draudzenes bez maz vai nostādīja tādā situācijā, ka viņas ir pirmās un kā es drīkstu pakārtot savu laiku, lai pavadītu to ar mīļoto.
Neprotestēšu pret to, ka varbūt, varbūt pastāv laba draudzība starp meitenēm/sievietēm, bet pieturēšos pie sava viedokļa.
30.08.2011 01:54 |

Reitings 59
Reģ: 27.01.2011
Draudzība nav tā lieta, par ko varētu sūdzēties.
Ir man draudzenes, nekad mani nepiečakarētu un nenodotu, tāpat arī es viņas. Viena par otru varam drīzāk celties un krist.
Laikam jau rūpīgi izvēlos draugus, nezinu.
Katrā ziņā iepriekš gan arī man bija 'draudzenes'. Zinājām arī viena par otru tik pat kā visu,kopā bija ļooti jautri, bet tā tomēr vairāk bija, nevis tāda tiešām īsta draudzība, bet tusiņu draudzība.
01.09.2011 02:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits