negribeets..

10 gadi
Reitings 1504
Reģ: 11.03.2010

Sveikas..

gribeeju izkratiit sirdi :'-(

pagaajushajaa wiikendaa uzzinaaju, ka esmu staavoklii, ko arii aarsts vakar apstiprinaaja. esmu apmeeram 4-5. nedeeljaa. vienmeer esmu veeleejusies beebiiti apmeeram 25 gadu vecumaa. un tagad sanaak taa, ka beebiitis buus apmeeram pus gadu liidz maniem 25. viss buutu skaisti, ja vien mans puisis nebuutu pret beebiiti. :'-( :'-( vieniigaa doma vinja galvaa ir, lai es taisu abortu. kopsh pazinjoju vinjam par gruutieniciibu visu laiku ir tikai viens temats par kuru paarunaajam un tas ir - kaapeec ´´mums´´ sho beernu nevajag.

pirms tam visu laiku runaaja par dziives plaaniem taa, it kaa jau buutu 30 gadus vecs, tagad saka, ka ir veel tikai beerns ( vinjam 22) kad beerninjsh piedzimtu peec apm. pus gada paliktu 24.

vinjam liekas, ka visa dziive ar beebiisha piedzimshanu beidzas, saka, ka nevares pabeigt skolu, tad varees visu muuzhu dariit kkaadu stulbu darbu.

kad vinjsh pateica jaunumus mammai vinja saaka raudaat, un ne jau no laimes un gandriiz uz reiz nolika klausuli.

viss, ko esmu liidz shim dzirdeejusi liek man domaat, ka taa ir mana vaina :'-( :-/

24.08.2011 20:32 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Afrodite - tavs komentārs arī savā ziņā liekulīgs!
puiša vārdi - "es tevi mīlētu vairāk, ja tu no tā bērna atbrīvotos" ir vnk pazemojoši! kur nu vēl trakāk..spiest cilvēku uz to ko viņš nevēlas ir drausmīgi.tas būs neatgriezenisks lēmums. un tas jāpieņem kopā, nevis jāuzstāda kkādi ultimāti.

man gadījās situācija, kad man bija 17, pusisim 19, un aizdomas par grūtniecību, bet mēs kopā tik pāris mēnešus, pusisi mani mierināja un teica, ka atbalstīs visus manus lēmumus, bet cer, ka es paturēšu bērnu. bet izradījās, ka tā kkāda kļūda bija un nebija grūtniecības, bet tas kko liecināja par manu partneri! :-)
25.08.2011 18:48 |

Reitings 336
Reģ: 29.01.2009
Al Qaeda atzisos es izlasiju tikai ievada stastu nevis visus kometarus, tapec tads bija mans viedoklis.
Protams puisis nav gatavs bernam tapec visiem lidzekliem tagad megina ietekmet meiteni par labu abortam, t.b. rikoties vinja intereses.
Skaidrs ir, ka normalas attiecibas pec ka tada nebus iespejamas ari, ja meitene veiks abortu, katra zinja nav iespejams mana skatijuma iznakums, kura laimigi un apmierinati bus abi.
25.08.2011 19:02 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Nē nu var jau arī puisim situāciju iedomāties - nobijies no atbildības, saprot, ka nekas neizdosies un sāk spiest uz jūtām. Protams, bērnišķīgs variants, bet cilvēki bieži vien bailēs rīkojas neadekvāti. Cilvēkus nevajag tiesāt, dzīve pati visu saliek pa plauktiem.

Meitenei novēlu saprast, ko viņa pati vēlas. Liels atbalsts ir saprotoši vecāki.
25.08.2011 19:04 |

Reitings 59
Reģ: 23.08.2009
varbuut pasaki, ka starp jums viss cauri, ka neveelies buut ar vinju kopaa, un, ka beerninju patureesi! vinjam Tu pietruuksi... peec paaris dienaam buus zvans un Tev teiks, ka IR AR TEVI.
26.08.2011 15:00 |

10 gadi
Reitings 1504
Reģ: 11.03.2010
Gemini - Protams, Tu ļoti paļāvies uz to,ka VIŅŠ bērnu gribēs.. Bet negrib.
nebija jau taa, ka es beerninju plaanoju un nu spiezhu vinju uz to. vnk negaidiiju no vinja tik negatiivu attieksmi (e) :-P
26.08.2011 15:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits