core @ 18.10.2021 20:39Es brīnos kā tā Agrita tik mierīgi visu situāciju uztver
šodien jau man liekas bik uzspileti runāja, kjip nekas nesāp, nu taa kaa viņa parasti runāja tā šodien nerunāja.Mia6 @ 18.10.2021 21:42tā ir tikai maska! Gan jau raud spilvenā tāpat. Tie biežie live un superpozitīvais garstāvoklis ir tik mākslīgs.
Bet ar laiku jau sapratīs, ka būs tikai ieguvēja
tā ir tikai maska! Gan jau raud spilvenā tāpat. Tie biežie live un superpozitīvais garstāvoklis ir tik mākslīgs.core @ 18.10.2021 20:39Es brīnos kā tā Agrita tik mierīgi visu situāciju uztver
Vibe @ 18.10.2021 19:32
Samaksa uz vietas tam kam ir zīmogs, uzpērk māsas, kas veic. Latvijā jau 3 māsām atņemti sertifikāti.
AnnijaB @ 18.10.2021 12:58
To, kur meklēt, nemācēšu teikt, neesmu par to interesējusies. Tie, kuri pērk dokumentus, zina arī, kur nopirkt šo sertifikātu. Tas tāpat kā ar vadītāja apliecību, piemēram, pasēm, u.c. dokumentiem.
cupcake2 @ 18.10.2021 18:59
Pirmajā savā komentāra skaļi apgalvoji, ka “slimoji pa smago”, nebija ne vārda par to, ka tas ir, salīdzinot ar vīru. ? Vairāk par antivaxeriem kretinē nabaga uz vakcināciju piespiestie antivaxeri, kas pēc tam dzen kaut kādu sviestu.
Kristīne Vaivode @ 18.10.2021 16:35
Vai tu esi jocīga? Es rakstīju, ka salīdzinot ar vīra simptomiem, man likās, ka man ir smagi. Un ka es slimoju, kaut savakcinejos, jo iepriekš bija komentāri par slimošanas saistību ar viltus sertifikātiem, (viltus potēm) . Nevienā brīdī neesmu kaut ko dirsusi. Jēziņ, izej ārā, tur foršs laiks. Paņem kakao un pasmaidi.
Ināra Lontone @ 18.10.2021 18:19
Ha ha - protams ja kāds atļaujas ieilst pret uzspiestu vakcināciņu vai iebilst par covid, tā kremļa trollis :D, skumji, ka cilvēi kā aki zirgi tic tikai vienam :D
LaLo @ 18.10.2021 16:05Tāda sajūta, ka Ināra ir kaut kāds kremlinu troliis.
cupcake2 @ 18.10.2021 14:59
Nē, briesmīgākais ir nomirt. Gulēt slimnīcā pie elpošanas aparāta skaitās SMAGI SLIMOT ar Covid. Es saprotu, ka nav forši nedēļu ar augstu temperatūru gulēt (esmu arī 99% pārliecināta, ka viss tikai nedaudz izpušķots, lai izklausās dramatiskāk), bet iet un stāstīt - esmu vakcinēta, bet smagi slimoju - atvainojos, bet nevajag dirst, ja? ??♀️
Izskatās, ka lasi tikai lilit forumu 🤣🤣🤣Latvija ir vienīgā valsts, kur testē skolēnus? WtfInāra Lontone @ 18.10.2021 14:58
A kā rodas saslimstības rādītāji? Nevienā valstī skolēnus , darbiniekus piespiedu kārtā notestēt, pie mums tā dara, protams cipari izveidojās un hopā esam pirmie :D. Ja citās valstīs šādi testētu mēs būtu pēdējie.
Vakcīna.. vakcīna..
Labāk pastāstīt ko domājat par Didrihsones vaigu kaulu procedūru? (Es vienkārši nezinu kā pareizi to sauc ? )
Pirmais ko es padomāju, ka tas ir briesmīgi, ka tu ej uz procedūru ar pilnu špakteli uz sejas!
antriits @ 18.10.2021 11:41
Agritai jau minēja, ka tā jaunā viņa draudzene arī ļoti dzerot un tur kodieni vien notiekot!
Kristīne Vaivode @ 18.10.2021 12:53
Protams,gulēt slimnīcā pie elpošanas aparāta, ir briesmīgākais kas var notikt un tas tiešām ir smagi. Bet salīdzinot ar vīra simptomiem, kuram bija neliela temperatūra un klepus. Es nedēļu gulēju ar augstu temperatūru, nenormālām galvas un acu sāpēm, besis tāds ka uz tualeti knapi aiziet, nelaba dūša un galvas reiboņi visu laiku, ožas pazušana,iesnas līdz grīdai. Un pēc tam arī klepus kā pipmanim ar visām krēpām. Tāpēc uzskatu ka jā, man bija smagi.