blacke @ 08.04.2021 21:48
Nu, man šodien bērnnudārzā viena audzinātāja paziņoja, ka bērni esot jālauž. Lieki piebilst,ka man gribējās viņai kaklu salauzt. :))) Tur arī rodas pēc tam nelaimīgi un nepārliecināti tīņi, kas nemāk izteikt savu viedokli un pastavēt par sevi, vēlak šie tīņi pārvēršas par pieaugušajiem. Un viss tikai tapēc,ka kaut kāda 22gadīga zoss ar vēl neiegūtu pedagoga izglītību uzskata,ka bērni ir jālauž un jāliek rāmjos.
Bordo @ 08.04.2021 21:55Black, nesapratu Tavu komentāru iepriekšējo kontekstā. Šobrīd bērni un jaunieši savstarpēji komunicē minimāli. Tāpēc arī ir problēmas izteikties un izveidot normālu teikumu. Grāmatu vietā lasa IG. Rotaļu vietā taisa video tik tokā. Klases vakaru vietā ir draugu grupa Watsapp. Kāds sakars bērnudārzam?
Bordo @ 08.04.2021 20:46Man šķiet, ka visi mūsdienu bērni ir kā Saulietes meitas. Ko tur brīnīties, ja draudzēšanās nozīmē “draudzēties” watsapp, snapchat un tik tokā. Nemāk bērni šodien komunicēt kā agrāk. Nezinu pat vai tā ir vecāku vaina. Drīzāk laikmets tāds.
ja paraksta atteikšanos no ārstēšanas, tad ārsti nevar neko izdarīt, cilvēks jālaiž prom. Pat tad, ja mirstošs.Elina9 @ 08.04.2021 20:25Par Vucēnu-negribas domāt,ka BKUS izlaistu,ja bērniņam kaut kas būtu,līdz ar to super,ka viss ok.Bet nu es vinu nesaprotu,goda vārds.Berns ir tik maziņš,bet viņa dumjā zoss aicina ciemos,skraida pa veikaliem utt.Tiešām galva nestrādā.Šķiet,ka viņa tas bērna pie vienas vietas un galvenais tikai storiji instagrama.
Esmu. Man patīk. Ļoti atsaucīga :)GoodForYou2 @ 08.04.2021 20:43Kāda ir pirkusi kaut ko no Endijas veikala? Skaistas kleitas tur.
kad cilvēki iemīlās,daudz kas no malas izskatās dīvaini :) man atkal šķiet baigi mīlīgi!Aleksandra32 @ 08.04.2021 20:11Nav Jekaterinai bērni, šis būs pirmais. Cik saprotu pēc storijiem, laikam jau zina bērniņa dzimumu. Man liekas, viņai puisītis reāli piestāvētu. Vispār viņa rada tādu ļoti mātišķu iespaidu.
Nesapratu tos Jutas storijus ar Juri. Tiešām tas skaitās forši dāvināt kaklarotu sievietei ar savu vārdu? Tīņu vecumā varbūt mīlīgi, bet pēc 30 gadu vecuma kaut kā dīvaini.
Hei, vai yad tad Ginta Jekaterinai jai nebija viens bērns? Bija storiji ar ~divgadnieku nesen, tas nebija viņas? Šodien jautājumos viņai jautā, vai būs 1. Bebis un saka, ka jā.
māsas :)Imaginary @ 08.04.2021 19:34Hei, vai yad tad Ginta Jekaterinai jai nebija viens bērns? Bija storiji ar ~divgadnieku nesen, tas nebija viņas? Šodien jautājumos viņai jautā, vai būs 1. Bebis un saka, ka jā.
Man likās, šeit tikao runāts, ka viens jau ir bet neplātās ar to...
jā, jā un vēlreiz jā. Tā cilvēciņa iedomībai nav ne gala, ne malas. Visi komentāri ir uzbrukums, jo kritiku uzņemt nemāk... Kgan kāda kritika var būt miss ideālajai? Viņa tak perfekta un visiem tas skauž 😁isanalapsa @ 08.04.2021 16:51Elīna,ja man būtu jaunākās mašīnas,daudz naudas, bla bla bla bla bla bet tu man liktos pretīga tāpat,tu tāpat teiktu,ka man skauž?