NeonsNeons @ 01.11.2020 22:21Nopietni viņa story pateica , ka ir mēnešreizes???
Nemieriga12 @ 01.11.2020 21:46
Vai tad jau daudz laika tev savos 29 gados domāt par to kā Naura pincis pārcietis Elīnas mr. ? ? ? ? Ej izgulies, mammīte tu.
Haizivs @ 01.11.2020 21:43
29 gadi, 2 bērni :) . Varētu Tevi vēl pamācīt kur un kā :)
Nemieriga12 @ 01.11.2020 20:06
Es nezinu cik Tev gadu, bet nolēmu Tevi mazliet izglītot.
Nevaig baidīties nodarboties ar sexu, ja Tev ir mēnešreizes ??.
Citiem dzekiem pat acis iemirdzas no tā, kad uzzina par mr un steidzas uz gultu! Citi dzeki vemj un nevar.
Seksa laikā mr var pasmērēties utt, bet nekas tur nav kritiski. Vismaz manā personīgā pieredzē! Īpaši ja esi ļoti uzbudināta tad nu tev tur vairāk mikluma kā pašu mr. ? Man un manam draugam mr noteikti nakti neizbojātu... ?
Nemieriga12 @ 01.11.2020 20:06
Es nezinu cik Tev gadu, bet nolēmu Tevi mazliet izglītot.
Nevaig baidīties nodarboties ar sexu, ja Tev ir mēnešreizes ??.
Citiem dzekiem pat acis iemirdzas no tā, kad uzzina par mr un steidzas uz gultu! Citi dzeki vemj un nevar.
Seksa laikā mr var pasmērēties utt, bet nekas tur nav kritiski. Vismaz manā personīgā pieredzē! Īpaši ja esi ļoti uzbudināta tad nu tev tur vairāk mikluma kā pašu mr. ? Man un manam draugam mr noteikti nakti neizbojātu... ?
Haizivs @ 01.11.2020 20:00Nedaudz sasmējos... es šo bez heita vai kā :), man patiešām nav kripatiņa naida, bet... :) Elīna šodien pateica, ka viņai mēnešreizes, bet vakarā rāda viesnīcā gultu, diez Nauris ir informēts, ka viņam šonakt baigais actions nespīd? :D
Clara @ 01.11.2020 10:12Pēc Butterfly posta nu nestāstiet, ka Kitijai nav silikoni. Bija jau laikā, kad bija Aerodiumā.
man pie dirsas, kas tas par projektu, projekts frizierei var būt arī ne kāzu kleitā un vannā un kur gribēšu tur komentēšu kaut kas nepatīk nelasi :)Enazenaz @ 30.10.2020 23:04
Pi*ies atpakaļ uz savu Milliones grupu :D
Pieslēdz smadzeni un paklausies ko Didra saka-tas ir projekts, kurā piedalās, jo tai matu meistarei tas ir vajadzīgs!
Un ja cilvēks grib un var atļauties, lai precās kaut 5 reizes. Daža te pat vienu reizi nav precējusies, bet papļūtīt par citām gan zina
Enazenaz @ 30.10.2020 23:04
Pi*ies atpakaļ uz savu Milliones grupu :D
Pieslēdz smadzeni un paklausies ko Didra saka-tas ir projekts, kurā piedalās, jo tai matu meistarei tas ir vajadzīgs!
Un ja cilvēks grib un var atļauties, lai precās kaut 5 reizes. Daža te pat vienu reizi nav precējusies, bet papļūtīt par citām gan zina
Lindaperla @ 30.10.2020 14:39Cik ļoti tomēr Elīnai rūp, ko forumā runā un ko citi domā par viņu :D tagad taisnojas storijos par savām kāzu bildēm... laikam sapņu kāzas bija vannā fotogrāfēties :D klauns viņa ir un bildes ir briesmīgas. Nesaprotu, kāpēc 2x gadā tas ir jādara, tas manuprāt nav normāli.
Lindaperla @ 29.10.2020 17:28ko Tu te vispār dari? Te cilvēki atnāk paņirgāties nevis taisnību meklēt :D
garsigs_persiks @ 29.10.2020 22:09Nu un ko gan tie viņas reitingi dod? Sponsori jau arī mūsdienās nav tik stulbi, lai parakstītos tikai uz skatījumu skaitu un galīgi nedomātu par produkta piemērotu atspoguļojumu un vismaz kādu pievienoto vērtību. Neesmu arī redzējusi, ka Elīna reklamētu ko citu, kas nav pašas veikals, Milka šokolāde, Lulu pica vai Rimčika popkorns ?