Piesakies uz Cosmo seansu filmai "Siržu lauzējs"!

03.12.2012

Ziemas pirmā mēneša vidū Cosmo piedāvā kopā noskatīties romantisko komēdiju "Siržu lauzējs“. 12. decembrī tu būsi laipni gaidīta kinoteātrī Citadele, Multikino un Cinamon, lai noskatītos nepārspējamo komēdiju par mīlestību ar Džerardu Batleru, Ketrinu Zetu-Džonsu, Umu Tūrmani un Džesiku Bīlu galvenajās lomās.

Tas ir stāsts par nenogurdināmiem, dāsniem cilvēkiem, kas alkst pēc mīlestības, un par viņu piedzīvojumiem. Stāsts par pavedināšanas, kārdinājuma, vājību un īstas mīlestības glābšanas noslēpumiem. Seksīgais Džerarda Batlera varonis cenšas atgūt skaisto bijušo sievu un dēlu. Piepeši viņam ceļā stājas liktenīgas, pievilcīgas, burvīgas un drosmīgas daiļavas. Saprotams, katra dāma uzskata, ka Džerards flirtē vienīgi ar viņu un viņa ir īstā. Vai viņam pietiks spēka skaistuļu vietā izvēlēties bijušo sievu? Vai viņš izvairīsies no neķītrām sarunām un sievietēm bez aizspriedumiem? To visu uzzināsi īpašajā Cosmo pirmizrādē, kur piedzīvosi arī dažu labu pārsteigumu. Seansa viesi piedalīsies “laimīgās sēdvietas” izspēlē un daudzas laimīgās meitenes savā īpašumā iegūs auskaru komplektu no Parfois. 

Sakarā ar tehniskām problēmām, lūdzam jums pieteikties atkārtoti uz kino seansu šodienas, 11. decembra laikā līdz plkst. 20:00! Arī cillvēki, kuri nepaspēja pieteikties, droši aicināti iesūtīt pieteikumus. Apstiprinājuma e-pasts tiks izsūtīts šovakar, ap plkst. 21:00!

Lai pieteiktos uz filmas seansu, sūti pieteikuma vēstuli uz [email protected] ar norādi "Piesakos Cosmopolitan kino seansam!". Vēstulē mini savu vārdu, uzvārdu, telefona numuru, kā arī abonēšanas laika periodu, ja esi Cosmopolitan abonents (tas tev dos priekšroku biļešu izlozē). Ņem vērā, ka tev obligāti ir jābūt Cosmopolitan profila sekotājam portālā Draugiem.lv, Twitter.com vai Facebook.com, tāpēc norādi, kurā portālā tu mums seko. Obligāti norādi, ja vēlies apmeklēt filmas pirmizrādi 12. decembrī k/t Citadele (Forum Cinemas), k/t Multikino (Rīga Plaza) vai k/t Cinamon (Alfa). Ielūgumi uz šo filmu Cosmo lasītājām tiks piešķirti izlozes kārtībā!

Komentāri [66]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Paldies, biju cinamon, patika gan dāvaniņa gan filmai nebija ne vaina.
13.12.2012 14:00 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
Roxy, apetīte rodas ēdot :D
13.12.2012 14:11 | saite

+3
tāda sajūta, ka te tikais uz kino iet dēļ kkādas dāvaniņas :D Da būtu priecājušās, ka vispār par brīvu tiekat uz kino, un a to vēl raud!
13.12.2012 10:58 | saite | Atbildēt

+0
ļoti patika filma un pārsteigums! Paldies!
12.12.2012 21:56 | saite | 10 atbildes | Atbildēt

+0
Es arī biju filmā, bet nekāda pārsteiguma nebija :(
12.12.2012 22:33 | saite

+0
Penelope - auskariņus nesaņēmi? :o
Filma man jau no video treilera nepatika. Nekas īpašs. Garlaicīga. Bet, ja cosmo deva iespēju, tad kāpēc neaiziet? :)
12.12.2012 22:44 | saite

+0
Kurā brīdī deva auskariņus? Uz krēsla bija tikai cosmo reklāmas lapiņa... Es biju Forumcinemas.
12.12.2012 22:53 | saite

+0
Es arī neko nesaņēmu. Biju Forum Cinemas. Ne pie ieejas kaut kas, ne laimīgā sēdvieta, kas solīta, tik uz beņķa tā lapele... Bēdīgi! :(
12.12.2012 22:54 | saite

+0
Nu bēdīgi,ka izpalika solītie pārsteigumi, bet taču prieks tik un tā- filma bez maksas! :)
12.12.2012 22:59 | saite

+0
Man arī patika filma, paldies Cosmo! :))
Es biju Multikino, tur pie biļešu izsniegšanas iedeva arī dāvaniņu!
12.12.2012 23:52 | saite

+0
Cinamon bija katrā otrajā rindā, popkorna vietā maisiņš :)
manā rindā bija. ;)
13.12.2012 07:22 | saite

+0
Tātad - Forum Cinema ir vissliktākais variants! :D Tur nedod NEKO! :D
13.12.2012 08:16 | saite

+0
Biju Multikino, mēs ar draudzeni dāvaniņas nesaņēmām, bet filma tiešam bija laba :) Paldies Cosmo!
13.12.2012 10:30 | saite

+0
Man patika, filma bija vienkārša un jauka, varēja atslābt.. :)
Dāvaniņa arī jauka, biju Cinamon un dāvanas bija gan manā rindā, gan nākošajā aiz manējās..
13.12.2012 10:31 | saite

+0
ekhh nepaveicaas man :(
12.12.2012 20:38 | saite | Atbildēt

+0
Es uz Cosmo seansiem eju tikai ar draugu
12.12.2012 15:52 | saite | Atbildēt

+0
Vai būtu stulbi, ja ietu ar savu draugu ?? Itkā jau cosmo seans, tad tikai sievietēm ? vai tomēt ne?
Vai kāda vel domā iet ar draugu ? Negribētos, lai mans ir vienīgais visā zālē? :D
12.12.2012 15:00 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
Droši vari ierasties uz seansu kopā ar draugu! :) Iepriekš daudzas meitenes tā ir darījušas, turklāt šajā seansā ieradīsies arī apmeklētāji ar pirktajām biļetēm - respektīvi, Cosmo nav rezervēta visa zāle.
12.12.2012 15:06 | saite

+0
Saņēmu apstiprinājumu, ka esmu laimējusi, vienīgā problēma, ka visām draudzenēm jau ir plāni..
Tad, nu izdomāju, ka iešu viena, takā ja kāda vēlas varu piedāvāt otru biļeti! :)
12.12.2012 14:55 | saite | Atbildēt

+0
paldies, paldies :)) :))
12.12.2012 11:45 | saite | Atbildēt

+0
ĪSTI GODĪGI TAS NAV! Jo es ,piemēram , nesēžu te visu dienu , lai paspētu iegūt jauno info,ka jāsūta atkārtoti līdz 20.00
Vienreiz piesakos un viss. Varbūt tad vajadzēja publicet to info kaut kā savādāk,pamanāmāk .
Tieši tā! Es vispār tikai tagad iegāju un pamanīju. Stulbi..
12.12.2012 10:34 | saite | Atbildēt

+0
yes!!! :) beidzot pa ilgiem laikiem ir :)
12.12.2012 09:49 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits