Piesakies uz filmas "Meklēju draugu pasaules galam" pirmizrādi!

09.08.2012

Cosmo kino seanss ir klāt! Šoreiz piedāvājam tev pieteikties uz īpašu pirmizrādi apokaliptiskajai komēdijai "Meklēju draugu pasaules galam", kuras galvenajās lomās redzēsi Keiru Naitliju un Stīvu Karelu.

Uzzinot par to, ka cilvēces pēdējie mēģinājumi apturēt gigantisko, Zemei tuvojošos asteroīdu ir izgāzušies, Dodžs (Karels) dodas savā pēdējā ceļojumā. Viņš grib sameklēt savu seno mīlestību, lai atklātu savas jūtas pirms pasaulei ir pienācis gals. Palīdzēt Dodžam viņa neparastajā misijā apņemas kaimiņiene Penija (Naitlija), kas tikko izšķīrusies no sava drauga-egoista. Kamēr varoņi tuvojas savam mērķim, pa ceļam vērojot nolemtās cilvēces trakulības, starp viņiem pilnīgi nevietā uzplaukst romantiskas attiecības... 

Lai pieteiktos uz filmas seansu, līdz 13. augusta plkst. 12:00 sūti pieteikuma vēstuli uz [email protected] ar norādi "Piesakos Cosmopolitan kino seansam!". Vēstulē mini savu vārdu, uzvārdu, telefona numuru, kā arī abonēšanas laika periodu, ja esi Cosmopolitan abonents (tas tev dos priekšroku biļešu izlozē). Ņem vērā, ka tev obligāti ir jābūt Cosmopolitan profila sekotājam portālā Draugiem.lv, Twitter.com vai Facebook.com, tāpēc norādi, kurā portālā tu mums seko. Ņem vērā - šoreiz kino seansi norisināsies divos datumos - 15. un 16. augustā atšķirīgos kinoteātros. Tāpēc obligāti norādi, ja vēlies apmeklēt filmas pirmizrādi 15. augustā k/t Citadele (Forum Cinemas) plkst. 18:15; 16. augustā k/t Multikino (Rīga Plaza) plkst. 18:15; vai 16. augustā k/t Cinamon (Alfa) plkst. 19:05. Vērā tiks ņemti tikai tie pieteikumi, kurus saņemsim no 9. augusta līdz 13. augusta plkst. 12:00. Ielūgumi uz šo filmu Cosmo lasītājām tiks piešķirti izlozes kārtībā!

Komentāri [28]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
prieks par tām abonentēm, kas saņem ielūgumus. man nekā.
15.08.2012 10:43 | saite | 2 atbildes | Atbildēt

+0
nekas, mums veiksies nākošreiz :)
15.08.2012 10:48 | saite

+0
Es arī abonēju un man ar nekā :/ cerams nākamreiz paveiksies mums ;)
17.08.2012 11:35 | saite

+0
Paldies cocmo... noteikti abonēšu arī nākamajam pus gadam, jo agrāk pati uz kino saņēmos aiziet šķiet reizi gadā, tagad tas jau ir kā foršs ikmēneša rituāls... turklāt varu aiziet kopā ar draugu, draudzeni vai mammu un tāds foršs pasākums sanāk... ;) Kamēr vien abonēju un saņemu šos ielūgumus, nenožēloju, ka abonēju...
15.08.2012 08:38 | saite | Atbildēt

+0
a man šoreiz vienalga, es abonēju, abonēšu- man patīk, kamēr tieku uz kino.
milzonīgs paldies cosmo.
Lai jauka diena :)))
15.08.2012 08:33 | saite | Atbildēt

+0
es uz Multikino tieši pieteicos. bet jā, laikam nedabūju.
Bet tas būtu forši ja atsūtītu e-pastu arī tad,ja biļetes netiktu saņemtas, vnk 'tīri informācijai.
14.08.2012 22:51 | saite | Atbildēt

+0
Sveikas!
Jā, visi ielūgumi jau ir izsūtīti. Kā jau vienmēr, arī šoreiz kino skatītāju skaits bija daudz lielāks kā pieejamais biļešu skaits. Turklāt, lūdzu, ņemiet vērā - uz Forum Cinemas un Cinamon vienmēr piesakās daudz vairāk cilvēku kā uz Multikino un bieži gadās situācija, ka Multikino paliek brīvas vietas pat pēc tam, kad visi abonenti ir salikti sarakstā. Līdz ar to brīvās biļetes mēs piešķiram ne-abonentiem.
14.08.2012 21:59 | saite | Atbildēt

+0
Lai nevienam nav lieki jautājumi, varētu vismaz ieviest sistēmu, ka arī tām kas nelaimē atnāk epasts: varbūt nākamreiz veiksies vai kkas tāds...
14.08.2012 17:10 | saite | Atbildēt

+0
Nopietni?! Tad sanāk, ka ne es, ne mana draudzene, ne māsa nedabūjām ielūgumus! Kā tā var būt. Pirms tam es dabūju, bet tagad kad filma uz kuru man patiesi gribētos aiziet, nekā :(
14.08.2012 16:44 | saite | Atbildēt

+0
riebīgi...
14.08.2012 16:26 | saite | Atbildēt

+0
jap arī palasīju forumā, izskatās, ka tām kurām tgd nav arī nebūs, jo daudzas rakstījušas, ka ir jau ielūgumi, žēl, gribēju tikt :(
14.08.2012 16:26 | saite | Atbildēt

+0
vai tad abonēšana nenozīmē priekšroku?
14.08.2012 16:23 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
abonēšana nozīmē priekšroku, bet tiek arī tie, kas neabonē :)
14.08.2012 16:28 | saite

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits