pēc vakardienas randiņa jūtos tik sasodīti jauki.jūtu ka lidoju (l) cerams, ka sekos arī nākamie randiņi un viss notiksies pēc manām iecerēm (l) :-)
...šorīt no agra rīta braucot ar autobusu uz darbu, skatos pa logu un viss ir tik gaišs šķiet, ka arī pati pasaule palikusi gaišāka un no rītiem var pamanīt, ka saulīte sāk aust, neskatoties uz krīzi par kuru runā visi visur un visapkārt, man tomēr gribas uzsmaidīt pavasarim :-) un paliek tik silti ap sirdi, ka pat vairs nav jādomā par to krīzi,...
es dievinu dzīvi un visas tās būšanas un nebūšanas, kuras veidojas tajā, jo kā saka- katram ir savs laiks un viss kas notiek - notiek uz labu. mūzika. pavasaris. mīļie cilvēki. mazie cilvēki. garšīgas lietas. un apkārtējo smaidi. ir jauki.
Kāpēc tev ir vajadzīgs tāds draugs? Trūkst asu izjūtu? Vai arī, cenšoties viņu pāraudzināt, tu trenē savas pedagoģiskās prasmes? Psihologi apgalvotu, ka tu izvairies no dziļām attiecībām. Tāpēc arī izvēlies tādus vīriešus, kuri nevēlas neko nopietnu. Izvērtē visus par un pret un atbildi uz pāris jautājumiem. Vai tiešām tev būtu jālien vai no āda...
Šodiena ir tik kolosāla diena! Saulīte spīd, gaisā jūtams pavasaris... Ai, kā man patīk pavasaris! Tas atnāk ar pirmajiem gājputniem un viņu dziesmiņām, ar pirmajām zaļajām lapām, pirmajiem, siltajiem saules stariem... Tieši tagad man sejā spīd saule un gaisā virmo hiacinšu smarža - vai dzīve nav skaista!!? Skaista, skaista, skaista! :) Lai Jums...
nu cik var atraugāties!! (e) , un nepielec, kad pasaka, ka tas ir pretīgi (e), bet ir dzirdēts, ka vīriešiem tā tāda fizioloģiska problēma, par kuru atliek vien pabrīnīties un noignorēt grrr :-D
ir taču sācies pavasaris:) un es tā gaidu, ka pie māju stūriem ārā no zemes sprauksies pirmie sniegpulkstenīši :) jā, ir sasodīti lielisks un saulains laiks :) daba mostas un ir tik pozitīva sajūta:) es novēlu visām sajust un atrast savu pavasari;)
Ko lai saka, nenāca miegs un nolēmu paskatīties Tv. Domāju, ka rādīs kaut ko labu. Ieslēdzu- tur priekšā Victorias Secret šovs. nu ko lai saka, biju ieintreģēta, kas tas ir par zvēru, jo biju dzirdējusi tik daudz un redzējusi bildes. Kā arī es esmu sieviete un skaista veļa ir bauda jebkuras acīm. Es neteikšu, ka esmu patīkami pārsteigta, bet vīl...
"Mēs sevi pārliecinām, ka dzīve paliks labāka tad, kad apprecēsimies, tad, kad mums piedzims bērns, pēc tam otrs.. Pēc tam mēs sevi mierinām, ka bērni vēl ir maziņi un gaidām,kad viss būs savādāk, kad bērni paaugsies.. Tad mēs pārdzīvojam savu bērnu pusaudžu periodu. Neapšaubāmi, mēs kļūsim laimīgāki, kad viņi izaugs no saviem "padsmit...
Šodien ar draudzeni gājām izpalīdzēt vienam mūsu draugam vākt naudiņu priekš cilvēkiem, kuri ir bez pajumtes un ģimenēm, kurām draud izlikšana no viņu mājvietām. Interesanti ir tas, ka nemaz nedrīkst tā vienkārši jebkur vākt ziedojumus, bet gan tiek norādītas speciālas teritorijas, kur to var darīt. ā un tie studenti, kuri piekrīt vākt ziedojumu...