Lasītāju blogs

06.03.2009 | essnee

Iemetu aci žurnālā. Tur daži teikumi par melnu lūpukrāsu. "Grūti saskatīt tur ko skaistu, bet skaistums prasa upurus" vai kaut kas tamlīdzīgs. Vienā citā žurnālā bija neordināra acu kontūrlīnija ievilkta, teksts - "cerams, ka tā kļūs par modes tendenci." Nu bāc, tad sanāk, ka drīkst krāsoties tā, kā ir modē, bet, ja ir modē k...

06.03.2009 | bloodmerry

jau kopš novembra gribēju sev otrus caurumus ausīs :) šodien aizgāju un izdūru. ārprāts :D tā kā pirmie tapa, kad man bija 6gadi, tad šodien tā sastresojos, ka slikta dūša bija. patīk jau tie jaunie auskariņi un caurumiņi tik ausis baigi nīd.. sāpēja! kā kliedza mana māsas meita - man izšāva aci :D :D :D

06.03.2009 | Karstvīns

Nu, ko pirmais ieraksts! :-) Pat nezinu, ko, lai raksta. Atvēru savu mīļo cosmo.lv un ieraudzīju foršu jaunumu. Kas mani pārsteidza. Tagad, katra var ielikt bildi un rakstīt savu blogu, super. Šī diena vispār izklausās pozitīva, salīdzinot ar pārējām, briesmīgajām. Uzaicinājums uz darba pārrunām un vakarā foršs tuss, ar foršiem cilvēkiem. Vai dz...

03.03.2009 | Anda Bīriņa

Mums ir labas ziņas! Sākot ar martu, ikviens reģistrēts Cosmo.lv lietotājs ir ticis pie sava profila. Nu arī Tu vari pārējās Cosmo.lv lietotājas iepazīstināt ar sevi tuvāk - izveidot savu profilu, rakstīt blogus un ielādēt bildes. Ja vēl neesi starp reģistrētajiem lietotājiem - nevilcinies- nāc mūsu pulkā! :)

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)