Apņemšanās iet uz sporta zāli :p

07.03.2015, Shameless

Sveikas meitenes!

Pēdējā laikā esmu kā kritusi uz apņemšanos iet uz sporta zāli...Neesmu apaļīga ,bet nu „mīlas rokturīši” liek par sevi manīt arī zem apģērba un mani tas ļoti kaitina :D Tuvojas vasara un goda vārds kauns būtu rādīties peldkostīmā arī starp savējiem :D Ko nu savos 26 gados var gribēties- lai būtu skaists,slaids un tvirts ķermenis :p kā arī uzlabot pašsajūtu un noņemt stresu un atmest beidzot to sasodīto smēķēšanu :D

Tāpēc esmu strikti apņēmusies iet uz zāli, bet nezinu kur būtu labāk iesācējiem un kur tās cenas nav tik kosmiskas :D Nedaudz mulsina, ka tas būs jādara vienai pašai nevis draudzeņu bariņā :( Esmu kautrīga :D

Meitenes mīļās, padalieties ar savu pieredzi kā pirmo reizi apmeklējāt zāli un kur, varbūt varat ieteikt kādu foršu sporta klubu :)

PS. Varbūt vēl kāda vēlas iet, bet nevar saņemties un vajag kompāniju- varam iet kopā :D

Jauku dienu :p

Komentāri [8]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Visgrūtāk ir iesākt, taču grūti ir apstāties redzot pozitīvu rezultātu :) Izturību novēlu. Man pašai labāk patīk mājas apstākļos vingrot.
10.03.2015 17:26 | saite | Atbildēt

+0
Es domāju, ka nav tik traki, galu galā neviens neiet uz turieni, lai skatītos kā un ko citi dara :D Bet nu situācijās, kad kaut kas gāžas un krīt, tas gan pievērš uzmanību. Galvenais ir iet un darīt, tas tomēr ir labāk, kā neko nedarīt.. Un visi nevar būt svarcēlāji, bodybuilderi, skrējēji, riteņbraucēji u.tml.
08.03.2015 18:06 | saite | Atbildēt

+0
Esmu arī iepriekš sportojusi, bet šobrīd esmu jauniņā GC sporta klubā "centrs". Ja vēlies, vari pievienoties. Eju uz grupu nodarbībām. Bet drīz iemēģināšu arī zāli. :) http://sports.kolonna.com/
08.03.2015 18:01 | saite | 3 atbildes | Atbildēt

+0
uz kādām tieši grupu nodarbībām Tu ej? Es biju domājusi par aerobiku vai ko tamlīdzigu. Jā, esmu dzirdējusi kko par to kas ir GC, iečekošu, paldies :p
08.03.2015 21:04 | saite

+0
šobrīd izmēģinu dažādas grupu nodarbības, lai atrastu to,kas patīk vislabāk.
08.03.2015 21:19 | saite

+0
Man ļoti patīk nodarbības pie Danutes - Step+ABL un pie Jutas arī patīk. Ļoti patika Slide&Glide :)
15.03.2015 18:33 | saite

+0
Visās zālēs ir iesācēji un Tu pavisam noteikti nebūtu vienīgā...
Es ieteiktu vienā dienā sakrāmēt somu - sporta apavi, šorti/bikses, krekliņš, dvielis, zeķes, dušošanās piederumi, apakšveļa, ūdens pudele. Somu uz pleca, pārliecību līdzi un dodies uz jau iepriekš noskatīto sporta klubu. Neieteiktu uzreiz ņemt abonamentu, vari samaksāt par vienu reizi un tad vēlāk jau skatīties, vai tev patīk vieta, cilvēki, atmosfēra u.tml. Ja esi kautrīga un nav drosme varbūt pajautāt kādam no administrācijas, vai uz vietas esošajiem treneriem kā kas ir lietojams, tad sēdies virsū ritenim un kamēr minies,tikmēr vari novērtēt apkārtējo situāciju un apskatīt kā citi izmanto trennažierus, tādā veidā adoptēties vietai un citu darbībām, lai neizskatītos pēc iesācējas..
07.03.2015 23:46 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
paldies, ņemšu vērā :)
Bet parasti jau iesācejiem uz pieres jau raxtīts,ka viņš ir iesācējs, tur nu neko nepadarīs ar to tizlošanos :D
08.03.2015 14:44 | saite

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!