Mans "muuza darbs"!

26.08.2014, emanuelle2

Beidzot pabeidzu savu somu,kuru noteikti varu saukt par savu "muuza darbu"-nekad neko taadu noteikti vairs neuztasiisu sava dziivee!Vienmeer gan saku,nekad nevajag teikt  nekad,ko var zinaat,varbuut peec kaada laika uzsaaksu veel ko taadu!Es vienmeer saku,ka man patiik radosa darba process,ja arii neizdodaas,nekad nenozeeloju to ,ko esmu darijusi,jo katru reizi apguustu kaadu jaunu tehniku,izdomaaju kaut ko taadu,kas maaca mani dariit taalaak kaut ko ,kas ir vel sarezgiitaaks,veel gruutaaks darbs-un tas ir man kaa "saldais eediens"-maaciities,tiekties peec kaut kaa sarezgiitaaka.Laikam sajaa darbaa sapratu vienu-ar aadu straadat ir tiesaam loti gruuti,iipasi ja visu iznaak suut ar roku!

Komentāri [12]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+1
Pa smuko klausies:) Malacis esi:)
11.09.2014 18:32 | saite | Atbildēt

+0
Jauki, Tev tiešām skaisti izdevies ir uzmeistarot! Patīk, ka cilvēki padalās ar saviem radošajiem darbiem. Tas iedvesmo, paldies! :)
04.09.2014 22:16 | saite | Atbildēt

+0
Ļoti skaisti! :) Ornaments atgādina tādu kā mākoņa fragmentu debesīs. Soma ir ļoti interesanta un šika. Uzreiz iedomājos par slaida auguma sieviete ar gariem svārkiem, smalkā žaketē ar pieskaņotu cepurīti un šī somiņa. Fonā pat kariete iederētos... :) Nedaudz rada tādu kā antīkuma jeb senatnes pieskaņu. Man patīk. :)
02.09.2014 11:24 | saite | Atbildēt

+0
Esmu tik paarsteigta-somai ir uzradusies jau divi pirceeji.Paarsteigta varbuut tiesi par to,ka soma nav iisti praktiska.Katraa zinaa prieks,ka kaadam patiik!:)
31.08.2014 19:14 | saite | Atbildēt

+0
Neesi domaajusi ieshuut plastmasas lapinjas/loksniites somas virsdsaljaa, lai buutu stingraaka un ar laiku neizskatiitos peec lupatas?
28.08.2014 09:14 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
Cik interesanti,ka tu par to iemineejies,jo es to izdariju-pavadiju veselu pusdienu ,nemoties ar to.Plastmasu apvilku ar lina dreebi ,un gribeeju ielikt divaas vietaas-arii augsaa pie roktura,bet beigaas soma bija par "stiivu"-nemot vienkaarsi rokaas ,viss bija labi ,eerti,bet izmantojot garo rokturi ,nebija eerti-laikam soma ir "par garu "!Vareeju tacu taisiit taadu varbuut mazaaku,bet laikam gribeeju izlietot visas taas aadas detalas,kuras biju noneemusi nost no viira celojuma somas.Baidijos no taa,ja buus par mazu ,tas rokturis buus "par smagu".Izmantoju arii raaveejsleedzeeju ieksaa un saanu dalaa.Somas pamataudums ir gandriiz kaa filcs,jo ir tik loti saveelies vilnas audums kopaa ar moheeru-es tik saveelusos audumu nekad nebiju redzeejusi ieprieks-diivains izskats dziivee,jo viss ir mazliet taads kaa burbulains-tas izsuvums prieksaa pilniigi nebija nepieciesams,jo tas materiaals pats sevi "iznesa loti labi",bet nu gribeeju patureet par pieminu to lina izsuvumu -iemuuzinaat!
Vakar taa noskatiijos uz savu "miiluli", un nodomaaju-kaads "no augsas" noteikti ir paliidzeejis to visu dariit,jo nevienaa reizee neizmantoju centimetra meeru.
Esmu loti diivains cilveeks-straadat ar sujmasiinu nespeeju-paaraak sarezgiiti ieveert adataa diegu:D,slinkums meeriit arii ar centimetru ,un piefikseet kaut ko pirms taadas riktiigas suusanas-kaut kas liidziigs Mocartam(vinam arii nebija melnrakstu):D
28.08.2014 16:28 | saite

+0
Tā nav soma, tā ir māksla!:)
28.08.2014 02:36 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
Man reizeem liekas,ka man padodaas ,no kaut kaa taada,ko citi cilveeki izmestu miskastee ,uztaiisiit kaut ko ,kas liekas interesants varbuut.Taapeec loti patiik mekleet vintage mezgiines,batistu,smalku ziidu no taalajiem 30. gadiem ,un kaut ko veidot.Gribaas jau vienmeer kaut ko modernu ,avangardisku,bet ne vienmeer piepildaas tas meerkis-tik daudzas lietas nesasniedz to kvalitaati,peec kuras esmu tiekusies.Sajaa somaa varbuut ir diivainiiba tiesi tur,ka loti interesanta ir tiesi odere,ko varbuut neviens arii neredzees beigaas. nodaliijumi,iesuvu lina oderi,kura arii ir papildinaata ar izsuvumu,kuru noneemu no vienas savas apnikusaas bluuzes!Tas kaadreiz ir zeel,ka esmu uztaisiijusi kaadu lielu darbu ,un taapat peec kaada laika apniik-it kaa zeel mest aaraa,bet tas laikam ir jaaiemaacaasa-atdot kaut ko Dievam.
28.08.2014 02:48 | saite

+0
Man gan liekas interesanta un patīk! Pie atbilstoša apģērba - super! :)
27.08.2014 22:18 | saite | Atbildēt

+0
Tas noteikti nav mans stils, es ar so sominu izskatitos smiekliga. Tomer pavisam drosi var teikt , ka tev piestav, jo tas ir izjusti tavs, makslinieciskais piesitiens. Kaut kas "out of the box but not enough to be redicilous" :) Haha, man gan kresls nepatik! :)
27.08.2014 20:39 | saite | Atbildēt

+0
Neons-padies par kritiku!Praktiska iipasi nav!Tev taisniiba-lietuu ,un sniegaa noteikti nevareetu lietot.Tas pamataudums ir no loti biezas saveelusaas segas-gandriiz kaa filcs!Man ir arii garais rokturis-veel palika no taas somas,kurai noneemu taas aadas detalas...Man sii laikam buus taa saucamaa lidostas soma-loti silta,ja uzliktu lidmasiinaa uz peedaam:DTad es tur iestraadaaju taadu kabatu saanaa,kur loti labi var piekluut biletei un pasei!Es loti daudz staigaaju linaa-piestaav pilniigi pie visaam manaam dreebeem,bet ne taadaam,kuras paredzeetas Hawaii-tur taa soma ir "daudz par siltu"-smagneeju!
Tev taisniiba-tas kreesls ir to veerts,lai uz ta uzkaartu manu somu.:DTo ir tasiijis mana viira deels.Es parasti censos izmantot vina darbus,kad fotograafeejam maneejos,jo laikam tasiisim kaut ko kopaa beigaas...kaadu bizness.
27.08.2014 19:12 | saite | Atbildēt

+0
Vareeji jau pastaastiit siikaak par savu darbu - kaads audums (pashai somai), pie kaada apgjeerba iecereets. No vienas bildes uz zalja fona jau neko nevar saprast (kreesls gan forshs!)... Man, piem., audums neliekas praktisks. Ja nu vieniigi kaa izejamaa soma, bet tad atkal shis rokturis un spraazhe taadi par masiivu un "ikdienishkji"... Es somu veidotu kaa clutch tipa somu - neesaajamu tikai rokaas (vai padusee), un aizdares vietaa buutu gara aadas siksna, kuru var vienkaarshi aptiit ap somu, lai neveras valjaa... Kaut kaa taa...
27.08.2014 18:13 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits