Kā lai pārstāj mīlēt?

02.07.2014, Lāsma58

Kā pārstāt mīlēt cilvēku, ar kuru tu nemaz nekad neesi bijusi kopā? Es esmu bezgala skumjā situācijā, jo jūtos "pieburta". Goda vārds, ir tāda sajūta, ka es krītu arvien dziļākā depresijā! Cilvēks, ar kuru nekad neesmu bijusi kopā, tikai pārmijusi dažus vārdus, un tagad... viss ir beidzies. Es viņu vairs nekad nesatikšu, jo apstākļi ir mainījušies. Bet es jūtos tā, itkā tas viss būtu BEIGU SĀKUMS! Es nespēju beigt domāt par to cilvēku, man datorā stāv neskaitāmas bildes ar viņu, kuras ik dienu paskatos. Es regulāri viņu "stalkoju" facebookā un galu galā, es nespēju rast mieru! Ik vakaru pirms aizmigšanas es iztēlojos viņu sev blakus. Un ik rītu pamostoties pirmā lieta par ko iedomājos ir VIŅŠ!!! Tas, protams, ir nereāli , ka es būtu "pieburta" , bet sajūtas tādas ir... Es ļoti bieži raudu un pārdzīvoju par to, ka nespēju viņam tā arī atzīties savās jūtās, bet tagad jau ir par vēlu... Kā lai "izmet" to cilvēku no sava prāta, un sākt nākamo rītu ar pavisam citu skatu uz dzīvi bez viņa? Es to vairs vienkārši nespēju izturēt, tas ir daudz grūtāk, nekā pateikt to vārdiem...

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Piekritīšu platinum. Tu mīli ideju, tu esi pati uzbūrusi to visu savā galvā. Pati tam izgāju cauri. Desmit gadus galvā grozījās cilvēks, kurš bija mana pirmā mīlestība. Četrus gadus biju ar viņu apsēsta, kaut gan tā īsti kopā nekad nebijām bijuši, tikšanās reizes bija maz un godīgi.. tur nekā nebija, tikai viņa spēlēšanās ar mani, bet es arī uzskatīju, ka viņš ir mans dvēseles radinieks. Pēc četriem gadiem apsēstība pārgāja, bet galvā viņš man grozījās vēl arvien. Nu tagad pēc desmit gadiem viņš beidzot ir mans, esam kopā, un zin kas ir? Viņš galīgi nav tas cilvēks ko es iedomājos, viņš nav mans dvēseles radinieks un tas ko es iedomājos, kam bija jābūt ideālām attiecībām, tas tagad ir izrādījies vienkārši sasodīti smags pārbaudījums kurā mēs abi cīnamies ar ilūzīju kā bija jābūt un kā ir īstenība, negribot palaist vaļā ilūziju. Laid vaļā.
23.03.2015 16:47 | saite | Atbildēt

+0
Katrā ziņā paldies par ieteikumiem!
02.07.2014 23:42 | saite | Atbildēt

+0
Nu tas ir traki, žēl ka tev skumji.. Žēl, un palīdzēt nevar. Man bija viena iebloķējusies prātā, bet atradās tāda, kura lika aizmirst.. Pēkšņi, vienā rītā nekā.. Esi brīvs. Un no jauna iekšā virpulī. Gaidi, ko citu. Lūri filmas un piņņā. taS IR STILĪGI ;) Lai arī sāp sirsniņa :(
02.07.2014 19:58 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
Man ir tāda sajūta, ka dzīvē vairs nekad nesatikšu tādu cilvēku kāds ir viņš. Liekas, ka viņš ir bijis mans dvēseles radinieks.. kas to lai zin, varbūt arī, ka iepriekšējā dzīvē mēs bijām pāris, taču šoreiz.. šoreiz viss ir daudz savādāk un es nespēju ar to samierināties...
02.07.2014 23:41 | saite

+0
Tu mīli ideju, nevis cilvēku. Tu nezini, kāds viņš ir patiesībā - kāds viņš ir ikdienā, grūtībās, kāds viņš komunikācijā. Tu esi pārmijusi tikai dažus vārdus. Tu esi uzbūrusi tēlu viņa izskatā un tam nav nekāda reāla sakara ar so cilvēku. Tu neesi tāda pirmā. To sauc par pigmaliona fenomenu. Izlasi šo http://en.wikipedia.org/wiki/Pygmalion_(mythology) . Tikai Tu pati vari sevi no šī izārstēt, jo tas nav ne produktīvi, ne perspektīvi.
02.07.2014 14:34 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!