pagātnes tīklos.

26.03.2014, Samanta55

Vai var mīlēt vairākus cilvēkus vienlaikus?Es uzskatu vienozīmīgi nē.Bet ir grūti atsķirt mīlestību no pieķeršanās, kā arī mīlestību no vēlmes pabeigt nepabeigtos sapņus.Ir grūti, ja kādu pazaudē dēļ nepabeigtas mīlestības un pēc tam saprast, ka pazaudēji ko daudz vertīgāku.Varbūt tam tā bija jānotiek?Lai slēgtu vienas durvis kuras bija palikušas pusvirus, jo grūti pateikt nē, pat tam cilvēkam kurš tevi ļoti sāpinājis.Bet verot iepriekšējās durvis ciet, tika nobloķētas jaunās tikko atvērtās.Ir grūti samierināties, ka pazaudēji to ko nekad neatgūsi, jo nemācēji pateikt nē.Saka veca mīlestība nerūs laikam rūs gan.Biju pilnīgā pārliecībā, ka mans pirmais puisis ar kuru dzīvoju kopā un piedzīvoju pirmos romantiskos mirkļus bija īstais.Bet pēc smagas šķiršanās, satiku kādu citu.Kurš man no sākuma nelikās tik tuvs, un aizskrēju atpakaļ pie pirmā kurš to nu pilnīgi nebija pelnījis viņš man sastāstīja, ka gribot mani atpakaļ, bet tas viss beidzās ar vienu nakti.Protams tādā veidā zaudējujauno puisi.Es nesapratu tad, ka viņš man nemaz nebija vajadzīgs un īstenībā man sirdī bija jau cits.Tas viss bija dēļ manām ilūzijām, ka man viņu vajag, jo viņš bija pirmais un likās īstais.No tā visa ir pagajis gads, bet otru puisi kurš bija labs pret mani un visādi citādi burvīgs puisis aizmirst neizdodas.Kaut gan saprotu, ka nodevību piedot nevar!Negribas nevienam atklāt savas jūtas pret viņu.Tapēc rakstu to šeit.Tā ir vieglāk izteikt savu sāpi.

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
ari man ir bijis lidzigi.es biju kopa ar puisi kuru mileju.skita ka man neka netruka.vins iemiesoja sevi gandriz visu ko velejos.bet nezinu kadel man paslideja kaja ar bijuso.varbut kautkas truka-bet kas?beigas viss naca gaisma.un pagajusi jau divi gadi bet zaudejums sap veljoprojam.vainas apzina ka pazaudeju to ar kuru biju laimiga.ar vinu es redzeju sev nakotni.viena kluda.un nakotne pazuda.es par savam jutam pirms gada atzinos.bet puisis reiz mani tik loti mileja ka tg ienist.vins nespej izveidot jaunas attiecibas ilglaicigi.sap netikai mans zaudejums bet ari vainas apzina ka iedragaju vina dzivi un speju kadam uzticeties...
28.03.2014 04:35 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
Mums ir kas ļoti līdzīgs arī es savā bijušajā redzēju visu ko vienmēr esmu gaidījusi.Bet jā, paslīdēja kāja ar iepriekšējos, kapēc pat grūti izskaidrot.Tā liekas, ka prāta aptumšojums. :/ Mani ari moka ļoti liela vainas sajūta, jo brīžam liekas, ka es viņam pieliku pēdējo punktu un viņš tagad ir ļoti mainījies lēni bojā savu dzīvi.Jo viņam dzīvē viss brūk un jūk un es vēl tā aizvainoju viņu.
28.03.2014 22:44 | saite

+0
Eh, ku tomēr grūti aizmirst bijušo vai ne ??
Un reizēm tie jaukie mirkļi brūktin brūk virsū un aptumšo prātu. Un liekas, ka nu otro reizi taču viss būs savādāk/labāk!
Ak, mēs sievietes...
27.03.2014 18:32 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
Ne tikai grūti, man pat liekas neiespējami.
Tikai man liekas, ka man otra reize vairs nebūs. :(
28.03.2014 22:41 | saite

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits