Izlāde

22.07.2013, Reičela

..kādēļ es aizbraucu no valsts,lai sāktu jaunu dzīvi ziemeļos? Varbūt skan gļēvi, bet jā-es bēgu! No kā tad īsti? Domājat no lauztas sirds? Nu nē. Šoreiz no manām viendzimuma pārstāvēm, Indīgajām odzēm kuru mēlītes kulstas kā asi zibeņu sprakšķi. Cik gan jauki jūs spējāt pieglaimoties, saki, ''ak kāda burvīga Tu mums šodien esi''. Uzgriežot muguru, lādat mani neiedomājamos pesteļos. Vellatas. Man jāmaina vide, neirologs uzstādīja Veģetatīvo Distoniju. Lēkmes ik pa laikam uzplaiksnī. Es neriskēšu ar savu sirdsmieru un nerviem. Lai Jums dāmas veicas,stiprus nervus un pacietību vēlot, Reičela!

Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Kas liedz vienkārši ar tādām nerunāt un aiziet prom?
Ja turi cilvēkus savā dzīvē,tad tā ir tevis pašas vaina,ka nelaid prom. Vajag uzgriezt muguru un parādīt,ka esi labāka par viņām,lai sēž zaļas aiz skaudības. Bēgot tikai parādi cik otrs cilvēks ir pārāks par tevi.
26.07.2013 21:16 | saite | Atbildēt

+0
Vēl nesen man bija tādas pašas sajūtas, nekomunicēju vairs ar savām dzimuma pārstāvēm, jutos nodota, taču viss palēnām mainījās un tagad jau varu sacīt - labi, ka nebēgu :) Lai gan nenoliedzami, arī tas palīdzētu
Turies :*
26.07.2013 19:51 | saite | Atbildēt

+0
bet vai bēgšana palīdz?
24.07.2013 21:41 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)