help....................

15.02.2013, anija

palidziet ludzu...es wienkarsi esmu sasutusi  jo mes ar draugu gribam berninu.esam meginajusi 2 reizes bet  nekaa.biju pie ginekologa wins neteica ka esmu neaugliga

Komentāri [7]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Varbut lai parbaudas pats puisis:)
Bet ja no divam reizem nav ko satraukties.
16.02.2013 17:46 | saite | Atbildēt

+0
Nebiju domājusi, ka ar divām reizēm pietiek, lai varētu sākt krist panikā, ja būtu bijušas 20 reizes es vēl saprastu, bet divas? Es ieteiktu neispringt un turpināt nodarboties ar seksu bez izsargāšanās - visam pienāks savs laiks, galvenais ir tiešām neuztraukties, jo uztraukums var būt viens no teim iemesliem, kāpēc nekas nesanāk... Veiksmi! ;)
16.02.2013 14:39 | saite | Atbildēt

+0
jaasaak uztraukties, ja staavoklii nepaliec peec gada, regulaari nodarbojoties ar seksu augliigajaas dienaas.
15.02.2013 22:26 | saite | Atbildēt

+0
kontracepcjas tabletes nekad neesmu lietojusi a
15.02.2013 17:59 | saite | Atbildēt

+0
divas reizes? tas ir kā 2 reizes bija sekss bez izsargāšanās vai divu ciklu laikā nesanāca tikt pie bērna?
parēķini kad ir ovulācijas diena un mazāk iespringsti
15.02.2013 16:53 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
bez izsargasanas
15.02.2013 17:58 | saite

+0
Jo vairāk uz to iespringsiet, jo vairāk mazais jūs kaitinās. Tas notiks tad, kad visi apstākļi būs labvēlīgi. varbūt nav piemērota dieva, varbūt stresa līmenis uzkāpis, varbūt pasportot vajag.
To ietekmē neiedomājami daudz faktori, par kuriem var nebūt pat mazākās nojausmas.
Un ja esi lietojusi kontracepcijas tabletes, ir meitenes, kuras divus gadus pēc tam vēl cīnījās.
15.02.2013 16:08 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits