Valentīndienas Grinčšššš.............

14.02.2013, Sisiite

nu tā-es sevi pasludinu par Valentīndienas Grinču....:D savu mūžu vairs nebūšu starp tiem cilvēkiem,kuri atzīmē Valentīndienu....vsjo basta.....:D

mans vīrietis laikam ir palicis stūl*āks,nekā domāju....ievalsē dzīvoklī, ne buča,ne kaut viena roze,ne kaut kāda lētā šoķene no Top veikala,NEKĀĀĀ....:@ mī parvēršas par īstu angry bird....:D

es jau protams,ne kliedzu,ne lamājos,neko...vnk uzmetu lūpu un viss-sāku pildīt savus ikdienas vingrinājumus....

man liekas,viņš šodien ir pelnījis silence dienu un neko vairāk...:D lai nemaz nesapņo,ka būšu viņam blakus seksīgā,sarkanā vešīņā un nu tik magic notiks...:D uzvilkšu visplatākās un lielākās pidžambikses,topiņu,biezo jaku,mati copē un lai šauj dillēs...:D apbruņošos ar salvetēm končām,mīkstu segu un otrā istabā skatīšos Titāniku un gaudošu...:D

jauku Valentīndienas vakaru..;) :*

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+1
Es esmu sapratusi, ka nav tā mīlestības izrādīšana svarīga tieši šajā dienā. man lielāks prieks ir par tiem mazajiem nieciņiem, iepriecināšanu pa retam, kad tu to negaidi. Man vīrietim jālūdzas,lai dzimšanas dienā uzdāvināstu puķes. Bet vienu dienu, kad nebija pilnīgi nekādu svētku, viņš mājās ieradās ar rozēm.
Lielāks prieks un sajūsma ir tad, kad to vismazāk gaidi. Tie ir kā mazi brīnumiņi, kuri liek iemīlēt otru arvien vairāk :)
14.02.2013 19:10 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
es tevi saprotu,ar mani ir tāpat....;)
bet nu vienalga,dusmas jau bik ir,viņš gāja uz veikalu pirkt ēdamo,nu bāc,nevarēja vienu šokolādīti nopirkt....:(
tapēc izlēmu,es arī palikšu,tāda kā viņš,tad manīs,kas būs...:D
14.02.2013 19:15 | saite

+1
Neviltots smaids sejā, kad lasīju Tavu ierakstu. Smieklīgi! Man kaut kas līdzīgs pērn notika. Dusmas bija, bet atmaksāju ar tādu pašu vienaldību Vīriešu dienā. Un tad sašutis jautāja-kur apsveikums, kur buča? Es teicu, lai aizjož pakaļ uz Valentīndienu-gan jau tur būs kāda aizkavējusies :D
14.02.2013 19:00 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
viss,ši pēdējā reize,kad viņam,ko dāvinu un atceros viņus,viņam pilnīgs po....
da man tak nevajg rožu kalnus utt,bet nu buču un kaut mazu šokolādīti..;)
14.02.2013 19:05 | saite

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits