Mūsdienu vīrieši

07.02.2013, agnuks

Dažkār esmu domājusi, kas notiek ar mūsdienu vīriešiem vai tiešām viņus vairs nekas vairāk nesaista, kā tikai vienas nakts sakari? Jau ar vairākiem tādiem esu saķērusies. Vai arī, kad ir izveidojušās attiecības kā ir dabūjuši seksu, pēc kāda laiciņa aiztinās un izliekās, ka nekas nebūtu bijis, it kā tā būtu viss sarunāts. Dažkārt vienkārši sāk likties, ka normālu vīriešu vairs nav, kuriem sekss nebūtu galvenais. Protams, saprotu, ka tas, gan mums, gan viņiem ir vajadzīgs, bet to nevajag pārvērst par lietu bez kuras nevar ne minūti izdzīvot.

Komentāri [11]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Atškīrība tāda, ka meitenes pirmajā randiņā lielākoties jau spēj iedomāties nopietnas attiecības ar šo vīrieti, interesējas par viņa nodarbēm, bet vīrieši pirmajā randiņā/tikšanās reizē nekad tevi neiedomāsies par sievu ;)
Un nevajag pirmām sākt runāt ar viņiem par tādām nopietnām tēmām. Nevajag tērēties priekš lētām precēm. Ja viņš sāk par to runāt, tikai tad sāc sapņot un ticēt, ka kaut kas var sanākt :)
14.02.2013 16:35 | saite | Atbildēt

+1
Ja tu sastopi šādus vīriešus, tad tu noteikti arī meklē viņus tur, kur gandrīz tikai tādus var satikt. Patiesībā dzīvē nav jāmeklē otra pusīte, jo viņš tavā dzīvē uzradīsies tad, kad liktenis to uzskatīs par nepieciešamu. Lai tas notiktu, tev ir jāattīsta sevi kā personību, nevis jāskrien raudzīties pēc vīra.
10.02.2013 22:31 | saite | Atbildēt

+1
Vaina nav vīrietī, bet pašā sievietē. Ja būtu savs raksturs un negulētu jau 1majā nedēļā, tādi vīrieši nemaz nebūtu jāiepazīst.
09.02.2013 01:14 | saite | Atbildēt

+1
Ir normāli vīrieši. Vajag darīt tā, lai viņš nezaudē interesi arī, tad, kad ir dabūjis tevi.
08.02.2013 21:02 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
Arī taisnība, bet laikam neesmu tik vēl pieredzējusi, lai zinātu ko darīt dažādās situācijās... Bet nu kā jau teicu viss nāk ar gaidīšanu un arī katra pieredze kait ko dod.
08.02.2013 21:12 | saite

+1
jaukos ,forsos un milos puisus, kas muusos ieklausaas, mes parasti atstaajam friendzone :D
08.02.2013 20:25 | saite | 2 atbildes | Atbildēt

+0
jā tā laikam jau ir sanācis, bet esmu saskārusies, pat kad ar kādu no šiem puišiem esmu draugos viena no pusēm grib ko vairāk, bet otra diemžēl nē un tad atkal sākas apburtais loks...
08.02.2013 20:28 | saite

+0
arī taisnība.....:D:D:D
08.02.2013 20:38 | saite

+0
nu kā mana mamma saka-visi labie vīrieši ir jau aizņemti vai ir geji....:D man sāk likties,ka es tam piekrītu, jo visi labie,mīļie,jaukie,gādīgie,sexīgie ir aizņemti(man ar laimējies,tādu piesiet sev pie sāniem jau divus gadu :D)...
nu naw jau tā,ka visi vīrieši cūkas,pretekļi un nekrietneļi...ir tak arī daudzi brīvi džeki,kuri ir jauki,mīļi,gādīgi,bet varbūt tu viņus vnk nepamani,jo tevi piesaista tieši BAD BOY tips...;)
08.02.2013 17:48 | saite | 2 atbildes | Atbildēt

+0
sāk jau apnikt, ka tikai vien satieku šāda tipa vīriešus :( vēlos arī lai pie sāniem būtu vīrietis, kurš mīlētu un ar kuru varētu izrunāties un jauki pavadīt laiku. Bet nu laikam vajag būt mazliet pacietīgai :) Viss labais un jaukais nāk ar gaidīšanu :)
08.02.2013 19:45 | saite

+1
nu tā jau saka....bet reizēm vnk jāiet un kas jādara lietas labā,nevis jāgaida...:D
08.02.2013 19:50 | saite

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits