Man pietrukst majas.

07.01.2013, Laura67

Saksu rakstu ar to, ka neizmantoju mikstinajuma zimes vai garumzimes , jo tas nav pieejamas uz sis tastaturas. Man, personigi liekas , ka rakstot shaadi nekad nav izskatijies ipasi smuki, bet nu ko lai dara, ka jau var secinat pec uzraksta, neesmu majas - esmu arzemes. Uz mani visaa pilniiba nostradaja teiciens - Cilveks noverte visu, kas bija dots tad, kad to pazaude. Un es nevaretu atrast atbilstosaku piemeru, kaa pati sevi. ES izvelejos aizbraukt, ES domaju ,ka ta bus labak, ES sho lietu ierosinaju un tagad esmu kaa nelaimes chupinja. Es raudu, atceroties cik skaista tomer ir musu zeme - Latvija, visi miljie cilveki ir tur, seit nav neviena. Viss skaistais tiesam atrodas tur, un mana problema - domajot - vo, dabusu labu darbu velak pelnishu labi u.t.t. Bet aizmirsu, kad galvenais NAV materialais, bet gan garigais.(!) Es nevaru manit savu izveli, vairaku iemeslu del, bet es zinu, ja kads man dotu vienu velesanos, es veletos but Latvija, pie miiljajiem...

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Es zinu, ka pēdējie studiju gadi Latvijā un dzīve vispār, bija vienreizēji skaista, emocionāli piesātināta sākotnēji un emocionāli stabila vēlāk.
Sevi vienmēr noskaņoju sliktākajam. Dīvaini? Nav jāviļas. Jaunā dzīve mani pārsteidz. Miers un pārliecība par saviem spēkiem.
Iekšēji jau pirms aizbraukšanas zināju, ka atgriešanās "uz pavisam" visdrīzāk nesekos.
Draugi un ģimene, jā, tos vēlētos ne tikai dzirdēt, bet arī apskaut biežāk par reizi mēnesī. Ģeogrāfiskā ziņā pietrūkst jūras, bet pavisam noteikti ziemas nealkstu.
08.01.2013 21:18 | saite | Atbildēt

+0
Taas, kas brauc uz Latviju, pasveiciniet vinu no manis... ;) Es pati ari brauksu julija uz paris nedelam, bet , manuprat, kad atbrauksu uz Latviju tad bus 2x grutak braukt prom...
08.01.2013 18:09 | saite | Atbildēt

+0
Man pietruukst mani radi-noteikti.Tie attaalumi tomeer ir tik lieli,ka nevar tik vienkaarsi aizbraukt biezi!Jaasaka kaa ir -saakums bija loti gruuts!
08.01.2013 17:15 | saite | Atbildēt

+0
Man ir tieši šī pati situācija, lai vai arī cik cilvēku es pazīstu ārzemēs, tas nedod, to ko dod paziņas, draugi un tuvinieki mājās. Es arī drizumā atgriezīšos mājās, pēc 4.5 menešiem ....
08.01.2013 14:15 | saite | Atbildēt

+0
Ak, kā es Tevi saprotu... Pilnīgi manas domas. Tikai man ir iespēja atgriezties, ko arī drīzumā darīšu. Man šķiet vienmēr var atrast iespēju to izdarīt un novēlu to Tev arī atrast. :)
08.01.2013 01:58 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits