11:11 comes twice a day because everyone deserves a second chance

21.11.2012, mangija

Paskatījos pulkstenī. Tas rādīja tieši 22:23. „Atkal jau par minūti nokavēju,” pie sevis nošķendējos.  Ja vēl neuzminējāt, pateikšu priekšā, runāsim mēs par ievēlēšanos. Ne tikai tad, kad redzam elektroniskā pulksteņa displejā vienādu minūšu un sekunžu rādītāju. Arī par tām, kas uzvirmo krītot zvaigznei, vai mēģinot nopūst uzreiz visas dzimšanas dienas svecītes.

Tajā dienā mana 22:22 vēlēšanās piepildījās.  Biju to konsikventi atkārtojusi jau iepriekš, ieraugot kādu, manuprāt, zīmīgu skaitli telefona pulksteņa displejā.  Un bija, ne gluži tā, kā biju to iedomājusies, bet bija!

Vienu laiku šī padarīšana nestrādāja, bet pēdējā laikā saņemu diezgan daudz lietas, ko vēlos. Un krītošo zvaigžņu lieta tiešām strādā, tikai esmu visai pārliecināta, ka ne jau mazais kosmosa akmentiņš piepilda nomoda sapņus, bet ticība. Vai tomēr nē? Kas liek brīnumiem notikt? Nav vienas tādas formulas, ar kuras palīdzību dabūt visu kāroto. Ticiet man, es zinu.

Drīz sitīs vienpadsmitā stunda, un man vienalga, cik muļķīgi tas ir, es pacietīgi gaidīšu 23:23

...

Don’t complain because you don’t get what you want. Be thankfull you don’t get what you deserve.

Komentāri [2]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Es katru dienu redzu šos skaitļus. Sākšu arī vēlēties. :) Burtiski - 11:11, 2:22 (darba datorā 14:22 rāda tieši šādi), 22:22, 1:11, 2:22... ja nepietiek ar to vien, tad arī mašīnas ar 2222 numurā sāk braukt garām un veikalā izdot 2,22 Ls.. tāds interesants un savdabīgs fenomens. Var jau nešķist nekas sevišķs, bet, ja tas notiek katru dienu un vairākas reizes, tad liek aizdomāties. Heh. Tikko taisni par to domāju, jo tikko atkal manīju 22:22 pulkstenī. Un ienāku Cosmo, priekšā šis. :D
22.11.2012 22:26 | saite | Atbildēt

+0
es ar vienmer ievelos un vienmer vienu un to pashu :D un ceru,ka beeeidzot piepildisies :D
22.11.2012 20:40 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits