Par sāpošiem ego un vīriešiem maukuriem

12.09.2012, aie Z-O

Es ilgi domāju kur un kā paust savas emocijas. Pirmās dienas es noriju krupi un pie sevis domāju atriebības plānu, tad palika vieglāk, sāpēja tikai aizvainotais ego. Šovakar es domāju vai vispār vajag atriebties. Rakstīju penteri savā klab blogā, bet nepaņēma mani, man vajag dzirdēt viedokli, man vajag dzirdēt, ka mani pažēlo, man vajag mīļumu.

Reizēm tā notiek, ka sāc atkal ko veidot ar bijušo, esi ilgi šaubījusies, domājusi un likusi plusiņus/mīnusiņus dzīvei, bet nekad jau nedomā, ka viss beigsies tieši tāpat kā sākumā. Atkal ir trešā persona iesaistīta. Jau. Tik ātri. Kārtējo reizi tu uzkāp uz tā paša grābekļa. Kā viņš pat īsti vēl nebūdams ar mani kopā varēja jau iegādāties mīļāko. Viņš nezina, kā izveidotos mūsu attiecības un vai tiešām mīļākā būtu nepieciešama, bet nu drošības spilvens - mīļākā.

Nekas, šoreiz nesāp sirds, īstenībā pati labi apzinājos, ka šīs atteicības ilgāk par gadu neizdzīvotu, tad vēl mēnesi reanimētos, bet tad katrs ietu uz savu pusi. Šoreiz nesāp sirds, tā laikam paspēja izsāpēt pirms četriem gadiem. Tagad sāp mans EGO. Sāp tas, ko viņš izdarīja, un kā izdarīja. Es zinu, ka tad viņam blakus bija tā trešā, ka viņa ir visa šī murga iemesls, viņa visu sarežģīja, viņa lika pielikt tonnām smagu punktu ar sāpīgiem vārdiem. 

Es katru vakaru pirms iemigšanas domāju kā atriebties tā labi smalki, bet vai to vajag. Būtu labāk, ja es to visu varētu palaist prom un samīļot apcelto ego, bet ir viegli teikt, ir nedaudz grūtāk to saprast un apzināties vajadzību, bet ir tik sasodīti grūti to reāli izdarīt. 

Es ceru, ka viņa karma ir maita un viņš/i par visu samaksās. 

Es domāju, ka problēma ir manī. Es izvēlos nepareizos cilvēkus, es iemīlos aizņemtos puišos, visi mani gadījuma sakari ir ar bijušajiem (zinu, ka būs labs sekss). Kur ir tā problēma, ka es nejūtu tauriņus ar katru trešo, desmito vai simto puisi. Kāpēc tauriņi pārādās tik reti. Kāpēc es nespēju iemīlēties biežāk un mīlēt atgriezeniskajā saitē?

p.s puslitrs ruma EGO nepalīdz :D

 
Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā
 
+0
Neatriebies.Palaid viņu ārā no savām domām.Plānu kaldināšana tiešām tikai paildzinās šo sāpju iziešanas procesu.Kāpēc vienmēr uzkāpjam uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem?! Nezinu, iespējams tas vnk ir mūsu-sieviešu-asinīs. It kā ir tā apziņa, ka toreiz bija labi, cerība, ka atkal būs, aizmirstot to, kas tika nodarīts. Es pati jau šādi esmu sevi sāpinājusi 3x tieši pēdējo 2gadu laikā, ar vienu un to pašu personu.Labi gan,ka iesaistīta tikai ļoti stipra emocinālā puse,bet šoreiz attiet no tā ir vnk tik ļoti grūti,jo bija emocionāli ļoti intensīvi.Tagad ceru tikt pie zīlnieces,lai vienreiz tiktu skaidrībā par to,kāpēc tieši šis cilvēks un kāpēc tas viss atkārtojas,jo ir jābūt kādam iemeslam.
16.09.2012 12:49 | saite | Atbildēt
 
 
+0
Jēzu, pēc puslitra ruma būtu reanimācijā :D
Ar vecumu izkristalizējas lietas, mēs sevi iepazistam, saprotam un apzināmies savas vēlmes. Un vēl - cilvēks savā būtibā ir slinks. Tāpēc mēs atgriežamies pie "pārbauditām vērtibām".
Priekš kam atriebties? Vienkārši atlaid....un tad būs tie tauriņi :)
15.09.2012 19:20 | saite | Atbildēt
 
 
+0
ehhhhh..cik labi zinaama sajuuta,saapes un veelmes..man ar bij ,ka otraa reizee sirds nesaapeja..tik domas,ka esmu muljkje un ielaidu atkal savaa dziivee un izniekoju laiku... un jaa,man ar vienmer celjaa nepareizie vechi...
13.09.2012 13:11 | saite | Atbildēt
 
 
+0
atriebiibas kaldinaashana tikai paildzina vinja aizmirshanas procesu. ja domaa, ka atriebiiba paliidzees, tad tas jaadara aatri, nevis jaamoka sevi, diendienaa par to domaajot.
13.09.2012 01:36 | saite | Atbildēt
 
 
-1
Loti patika tavs rakstiitais!Ja mees zinaatu ,kapeec ar mums notiek tiesi tas ,kas notiek-nebuutu ta lielaa paardziivojuma ,kas veido to nezinaamo,kas staav veel prieksaa!
Nevajag atriebties!:)
13.09.2012 00:40 | saite | Atbildēt
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits