Latvian Mainstream

13.08.2012, Lulubelle

Cik dīvainas lietas dzīvē notiek, mēs aizbraucam no vietas, kas it kā skaitās mājas. Atrodam savu vietu citā vidē, bet vienmēr ir ilgas pēc tā, kas ir nesasniedzams un iekārojams. To ko gribas satikt ir citā pasaules malā, bet tu citā - kaut gan ir vidussceļšs, atgriezties sākumpunktā. Bet no tā nevienam nekļūs labāk. Vai tomēr pastāv cita dzīves izvēle ? Vai tā ir taisnība mūsu dzīvēs, lai arī viss ir šķietami lieliski, nekad nevaram atrast savu vietu dzīvē. Jebšu mums nekad nebūs labi, lai arī kur mēs būtu un atrastos. Tādēļ ir kārtīgi jāapsver pilnīgi visi aspekti, lai kaut kur nokļūtu un darītu visam galu - mieru sirdī, emocionālo nostāju un fizisko spēku. Tiekties pēc tā, kas tikai un vienīgi Tev liek justies labi un tad tikai domāt par pārējo. Darīt tā, lai justos pilnvērtīgi un daļēji droši par savu nākotni un iecerēm, ko gribas piepildīt. Vēlos novēlēt visām Cosmo meitenēm, kas ir ārzemēs - tikai un vienīgi izturību, lai arī ir atrasta tā īsta vieta, kas ir iekritusi sirdī....

Komentāri [2]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Labi pateikts un tik pareizi-taa tacu ir !Taa gribas redzeet ,kas aiz seetas,un tad...saakas nenormaalas skumjas peec visa bijusaa!Es vienmeer domaaju-labaak varbuut nemaz nezinaat!Nekad cilveeks neilgojas peec kaut kaa ko nezin ,neizprot,kaa peec pierastaa,zinaamaa!
Tas bija mans saakums aarzemees!Es ilgojos pilniigi peec visa pierastaa ,saveejaa!Tagad tas viss sen aiz muguras un tomeer jaasaka,ka atminas izsit cilveeku no liidzsvara!
13.08.2012 08:18 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
heh, tad jau laikam es esmu diivaina - manii iekshaa miit klaidonja gars un laikam taapeec taadas lietas, kaa nostalgija un skumjas peec pagaatnes man ir sveshas. nav taa, ka mekleeju savu vietu dziivee vai ilgojos peec sazin kaa, vieta ir jau atrasta, tik ik pa laikam man prasaas dekoraacijas nomainiit. pasaule ir paaraak skaista, lai seedeetu vienaa valstii. ar vienkaarshi celjojumiem nepietiek - tie ir par iisu un virspuseeju , kaa arii paaraak piebaazti ar nedziiviem monumentiem, lai saprastu citu kultuuru.
14.08.2012 07:27 | saite

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits