izmisums..

01.08.2012, Lana8

Sveiki, man ir maza sāpīte nezinu ko darīt esmu precējusies ar jauku un mīlošu vīru, bet šobrīd netieku gala apti ar sevi jo man neko negribās!! Man gribās visu pamest un aizmukt prom, bija man viens sānsolis, par kuru vīrs nezin, un šobrīd tads vīretis ar kuru man bija sānsolis ir atkal uzradies manā dzīvē, esmu viņam atteikusi bet viņš turina man rakstīt katru dienu sms, es mēģinu neatbildēt....Bet viņš zvana, es zinu ka neko vairak kā seksu viņš negrib, be man viņš patīk..

Bet no vīra arī es nevēlos aiziet, jo nevēlos viņu sāpināt, es tim tiešām nezinu ko man darīt, kā lai tieku pati ar sevi galā...

Komentāri [7]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
man ir taapat,tikai tas otrs cilveeks ar mani nav seksa deelj,vins miil un grib meeginaat veidot attieciibas,bet ar tagadeejo esam jau astoto gadu kopaa.man truuka visu so laiku no vina miiluma,uzmaniibas,seksa pa maz bij.Un tagad kad vinam ir pamats domaat ka man uzradies cits,vins ir mainiijies,tad ir otraadi,es esu veesa pret vinu,un vins tagad visu laiku grib seksu.bet godiigi sakot man vairs na tas juutas kadas bij agraak,pieskaarieni ir vienaldziigi,nav nekaadu sajuutu.bet ar to otru gan ir miilums,kaisle.gribu pie vina.bet kaa lai izskiras no sii.man vina zeel,,,,,tas zeelums nogalina,,,,
11.08.2012 01:41 | saite | Atbildēt

+0
Patiesībā Emmanuellei bija ļoti laba doma par to, ka tā taču var nodzīvot visu mūžu kopā - bez jūtām, aiz žēlastības.
Rīkojies!
03.08.2012 12:40 | saite | Atbildēt

+0
Nestreb karstu!
Ļauj laikam ritēt savu gaitu un pašam salikt visu pa plauktiņiem! Stāstot viņam visu, tu tikai viņu pamatīgi sāpināsi! Nenodari viņam pāri, ja jau viņš ir tik labs! Esmu izjutusi līdzīgu situāciju pati uz savas ādas.. Pati esmu bijusi līdzīgā situācijā...
Es viņam izstāstīju, ka viss beidzies, ka man ir cits puisis...viņš ļoti pārdzīvoja...pirmo reizi redzēju, ka vīrietis (Mārtiņš) var arī tā raudāt!
Es aizbraucu pie tā puiša, kura dēļ pametu, un jau pēc dienas sapratu, ka man šis puisis nav vajadzīgs.. Nesapratu savas emocijas, vai es nožēloju vai nē, bet zināju, ka ar šo čalīti man nekas nesanāktu. Es vēl biju pie tā puiša, kad Mārtiņš man piezvanīja un teica, ka brauc pēc manis. Es biju apmulsusi. Viņš atskrēja pēc manis, nokārtoja savas darīšanas ar to otru, aizveda mani prom no viņa...Un mēs esam kopā jau 5 gadus. Kurš puisis vēl tā rīkotos? Lielākā daļa vairs vispār virsū neskatītos uz meiteni, kura izdarījusi sānsoli. Lai gan sānsoļi tiek izdarīti tad, kad kaut kas nav kārtībā attiecībās, bet attiecības jau veido 2 cilvēki.
Es tavā vietā pateiktu, ka jūtos tā, it kā mēs atsvešinātos, ka sāku domāt par citiem puišiem, lai gan to negribu.
02.08.2012 16:03 | saite | 2 atbildes | Atbildēt

+0
izrunasanas neko nelidzes drizak veel izbojas visas attiecibas ..... pa6ai ir gadijies tapat un saku paldies savai intuacijai ka ta arii neistastiju par to savam pusim ....
02.08.2012 17:19 | saite

+0
Es Tev pilnībā piekrītu, par to ka labāk nestāstīt, jo tas sāpina ļoti cilvēku..
Un tik tiešām ļaušu laikam ritēt, kā būs tā būs , laiks rādīs.. Jo es arī nespēju nemaz saņemties un viņam pastāstīt par sānsoli:(
02.08.2012 18:07 | saite

+0
Piekritīšu , jāizrunājas ar vīru.
02.08.2012 15:09 | saite | Atbildēt

+1
Es noteikti nedziivotu kopaa ar cilveeku ,kuru bail saapinaat!Taa var nodziivot visu muuzu kopaa -bez juutaam...Man liekas, dziive ir loti iisa-sajaa zinaa laikam jaabuut egoisteem!
Es esmu par godiigu izrunaasanos ar viiru!:)
02.08.2012 08:25 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits