Atmetējas dienasgrāmata

17.05.2012, viena tāda

Esmu saņēmusies atmest smēķēšanu, un rakstīt par to šeit. Draugos negribu, tur visi redz. Un neizdošanās gadījumā (ko es neizslēdzu) šaustīšu sevi dubultā.

Fūū, pat nezinu ar ko sākt! Labi - 

1.diena

Jau labu laiku gribu atmest. Bet ar gribēšanu jau nepietiek! Vajag darīt! Šorīt piecēlos un konstatēju, ka cigaretes beigušās. Tā kā jau kavēju darbu, domāju paciesties, un nopirkt pa ceļam. Pa ceļam arī nesanāca, jo katra minūte bija no svara. Tā nu es nonācu darbā neuzpīpējusi. Bija paredzēts apm. 11:00 aiziet pēc cigaretēm. Bet, ir jau 13:00, un vēl neesmu smēķējusi. 

Izskatās izdevīgs moments, lai atmestu. 

Tiešām neko nesolu ne sev, ne Jums. Bet lūdzu, turiet par mani īkšķus tās, kuras nezin, cik tas ir grūti. Un tās, zin - palīdziet at padomu.

Tad Latvijā būs par vienu skaistu nesmēķētāju vairāk.

Komentāri [7]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
visi nav vienādi, bet es brīnos par šito -gribu atmest, bet nevaru. es tagad jau kādus 2us mēnešus nepīpēju vnk neeju un viss. un nav nemaz traki būt pīpētāju tusiņos. galvenais, ka es nemaz nedomāju atmest, draugs izdomāja nepīpēt un tā sanāca, ka arī es tagad nepīpēju. un vispār man siltā saulainā laikā riebās pīpēt! :D
23.05.2012 15:06 | saite | Atbildēt

+0
sekošu tev līdzi un lai veicas :)
18.05.2012 16:04 | saite | Atbildēt

+0
iesaakumaa pameegini nicorette kozljaajamo gumiju vai plaaksterus, jo ja esi ilgstoshi un daudz smeekeejusi, pirmaas dienas jumts brauks nost un sapnii raadiisies cigareshu kaudzes. man paliidzeeja un tagad jau labu laiku nesmeekeeju. tikai nekaadaa gadiijumaa nepanjem rokaas cigareti ar domu - ai, tas buus tik viens iznjeemums. un centies izvairiities no situaacijaam, kuraas parasti smeekee. ja dzer kafiju, nomaini to ar zaljo teeju, pirmaas nedeeljas nedeeljas nogalees atsakies no ierastaas viina glaazes ar draugiem utt. mentola kozljenes un saulespukju seeklinas paliidz aizpildiit to tukshumu, kad ir ierasts tureet zobos cigareti. lai veicaas!
18.05.2012 04:30 | saite | Atbildēt

+0
Mēģināšu palīdzēt ar nejaukiem argumentiem :
1. kad redzu sievieti smēķējam, tas ir viens no briesmīgākajiem skatiem. Lai cik skaista, gracioza viņa būtu, cigarate viņu padara par vienkārši vienu no atkarībniecēm, kuru pilnīgi nevar saistīt ar sievišķību un skaistumu.
2. SMAKA! Lai ko darītu, smaka ar smēkētāju iet visur.
3. NAUDA! Iedomājies, cik daudz jauku lietu tu varētu nopirkt par to cigarešu naudu. Varbūt sāc to naudiņu, kuru ieekonomē uz cigaretēm mest krājkasītē un tas arī būs labs motivators.
4. Un, protams, VESELĪBA. Varbūt, kad uznāk kāds lūzuma punkts, kad gribas uzsmēķēt - ej paskriet, pavingro. Varbūt aizstāj ar melno šokolādi.
Un, ja nu šoreiz nesanāk, lai gan ceru, ka tev viss izdosies. Nākošā reizē dari vienkārši to pakāpeniski samazinot cigarešu skaitu dienā :)
Turu īkšķus, uz priekšu, meitēn! ;)
17.05.2012 22:59 | saite | Atbildēt

+0
Paldies :)
17.05.2012 19:35 | saite | Atbildēt

+0
Lai izdoddas! :)
Veiksmi!
17.05.2012 17:31 | saite | Atbildēt

+0
Lai izdodas, es jau ļoti ilgi nesmēķēju, sākumā bija grūti, pirmais pusgads nav viegls, ja to izturēsi, tad sevi oficiāli vari ieskaitīt nesmēķētāju pulciņā!! Lai veicas.
17.05.2012 14:30 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits