Vīrietis ''Simeikās" vai Dolce and Gabbana apakšveļā?

17.04.2012, vivi

Kārtoju skapi - sava vīrieša drēbes pārcilāju un secināju, ka jāiepērk jauna apakšveļa viņam :) No sākuma domāju, lai pats pērk, bet tad aizdomājos - ja nu viņš pēkšņi satiekas ar citu sievieti asu izjūtu meklējumos, tad jau mani kaunā iedzīs ;/

Mīļās sievietes, parūpējaties par savu vīrieti, lai svešai sievietei neuznāk histēriski smiekli vai pazūd apetīte redzot Jūsu vīrieti '' simeikās'' t.s. pantalonās...

P.S. Šādā veidā arī es tieku pie sexīgas apakšveļas :*

Komentāri [8]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Es vienmeer atceros slimniicas laikus,kad kaadreiz ieveda meitenes ,sievietes ar taadu apaksvelu...tiesaam!Likaas , nav mainiijusas nedeelaam !Es laikam esmu iespaidojusies no tiem laikiem...ja kas ,tad nadzini smuki nogriezti,"visas vietinas "tiiras... utt:D
19.04.2012 08:00 | saite | Atbildēt

+0
Apmēram uz to pusi, kā sen dzirdētais `joks,ka jārupējas, lai būtu tīra, nenomazgājusies, nesaplēsta apkašveļa, jo nevar tak zināt, kurā brīdi var ciest kādā satiksmes negadījumā utml., tad būs kauns no dakteriem. :P
18.04.2012 15:55 | saite | 2 atbildes | Atbildēt

+1
Karinjo- tik paziistami-es tiesi to pasu gribeeju teikt !:)
18.04.2012 16:41 | saite

+1
tam piekriitu 100%. vienreiz sagadiijaas mega kauns - ar draugiem riikojaam friiku balliiti 80to gadu stilaa. arii es uzposos kaa naakaas - sageerbos un sakraasojos kaa madonna to laiku klipos - spilgts grimms, iisi svaacinji, garie zaabaki. viens no balliites cienastiem bija ar noteceejushu terminju un beigaas ar draudzeni, kura bija liidziigaa stilaa sageerbusies, bijaam saindeejushaas, jo abas bijaam tartara galjas cieniitaajas un bijaam apeedushas krietnu porciju. sajutaamies nelaadziigi un taa kaa mana maaja bija vistuvaak, aizcaapojaam liidz turienei peec ogles, jo viesiibu riikotaajai taas nebija un beigaas, kad saprataam, ka lieta ir nopietna izsaucaam aatro paliidziibu. kad atbrauca aatrie un savaaca muus, vinji pa raaciju pazinoja, ka ved iekshaa divas prostituutas.... kauns pa visu giimi.
19.04.2012 02:21 | saite

+1
Varbūt es ko nepratu izlasīt starp rindiņām, bet nozirgojos. :D Tomēr kaut kāda matemātika tur ir - atceros, kā viena paziņa sāka tikties ar vīrieti, kurš vēl skaitījās precēts, bet reāli viss liecināja par šķiršanos. Nu un tad, kad viņš jau brīva vīrieša statusā ieradās ar koferiem pie jaunās mīlas, tā pēcāk stāstīja šausmu stāstus. Vīrietim veļa esot bijusi stipri paplukusi, pat neticami nolietojusies, jo viņš nonstopā strādāja, lai nopelnītu visu vajadzīgo savas princeses veikalu/salonu kūrēm un tūrēm, kā arī bērniem, bet par viņu sievuks bija aizmirsis kādreiz iedomāties. Tas gan idejiski mazliet atšķiras no šajā ierakstā minētā aicinājuma, bet gan jau manas paziņas labā tas bija vēl viens plusiņš - ak, tu, nabadziņ, par tevi neviens nerūpējās, es gan rūpēšos. Tā ka šodien pat nopērkam saviem dārgajiem pa jaunām-glaunām bikšelēm! :D Tīri tā - rūpju izrādīšanas pēc. :D
18.04.2012 13:34 | saite | Atbildēt

+0
njaa.... kam kaads fetish.
18.04.2012 02:28 | saite | Atbildēt

+0
Stulbene... kaa tu vari domaat par to, ka kaa tavs viirietis izskatiisies, kameer ies draazt citu.... butu labaak domaajusi par sevi...
17.04.2012 20:32 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
khm, negribu attaisnoties, man attiecībās viss ir ļoti labi. Iedvesmojos no draudzenes stāstītā :)
20.04.2012 21:58 | saite

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits