Pārdomas

01.04.2012, Monta24

Šodien beidzot atkal aizbraucu līdz tuvākajai jūrmalai. Neskatoties uz to, ka pūta auksts un nepatīkams vējš, es klīdu viena pati. Bija iestājies absolūts iekšējais miers un atslābums.

Tomēr uz vienu brīdi šī sajūta pazuda, jo pa krastu manīju staigājam daudzus pārīšus. Tas sāpīgi lika apzināties, ka jau diezgan ilgu laiku esmu viena pati un man pietrūkst tā otra cilvēka, kas būtu blakus. Kurš mani atbalstītu smagos brīžos, apskautu, kad tas būtu nepieciešams un vienkārši būtu man blakus. Kāds, kurš mani mīlētu neskatoties ne uz ko, un kuru es mīlētu par spīti visam...

Man nepietiek ar to, ka man ir labi draugi un kolēģi, kuri ir kā otrā ģimene... Gribas to sajūtu, ka es kādam esmu nepieciešama tikpat ļoti kā viņš man...

Pēc šādām pārdomām neatlika nekas cits, kā apsēsties uz izskalota koka un izraudāties no sirds... Šajā brīdī pat nepalīdzēja jau kārtējas cigaretes izsmēķēšana...

Bet tad es sapratu, ka galvenais ir dzīvot ar tādu apziņu, ka nevajag neko gaidīt un agri vai vēlu viss nokārtosies un es satikšu to cilvēciņu, ko tagad gaidu... Vai arī viņš beidzot beigs būt bremze un sapratīs to, ko ir sapratuši jau visi, izņemot viņu

Pirms būs par vēlu viņam un es aiziešu pie kāda cita

Bet šī diena, ko pavadīju pie jūras tiešām palīdzēja sakārtot domas, neskatoties ne uz ko, un kaut īsu brīdi, bet ļāva man justies labāk un būt laimīgai...

Komentāri [1]

+0
Ir tāda teorija, ka mums dod to, ar ko mēs esam potenciāli spējīgi tikt galā. Pat ja Tev šķiet, ka tik ilgs laiks ir pagājis un esi gatava jaunām, skaistām attiecībām, nesteidzies. Jo tās atnāks, kad būsi iekšēji spējīga tikt galā ar visu ko tās sniedz - gan skaisto, gan sāpīgo, utt. Tev ir dots šis laiks vientatnē, lai izprastu sevi - kas Tev ir nepieciešams, kādas ir Tavas prioritātes, kādu Tu veido pasauli ap sevi.
Vispār lasot Tavu ierakstu par ļoti daudz lietām aizdomājos :) tāpēc - paldies!
02.04.2012 21:21 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)