...

15.03.2012, Ratt

...

Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Tas, kas ārēji izskatās pēc harizmas, dabas dota talanta, bieži vien ir sūra darba rezultāts. Var iemācīties pat notēlot laimi. Citiem, sev nē. Manuprāt, Tavs klupšanas akmens ir neticība saviem spēkiem. Vilšanās sevī. Manas zāles pret drūmumu ir dejošana. Mūzika, kas caurstrāvo un liek sapurināties. Bet savu ķermeni es mīlu, tas gan ir nācis "caur" vīrieti. Šobrīd tas ir darbs ar sevi sporta zālē. Ir izveidojusies pozitīva atkarība, ka nevaru iztikt bez šīm nodarbībām. Vīriešiem nepatīk kaulainas meitenes, tas arī. Un ēšana nav vienīgā bauda šajā pasaulē ;)
Lai izdodas pārmaiņas :)
17.03.2012 10:50 | saite | Atbildēt

+0
Hellish-es veeru valaa,lai teiktu ko loti liidziigu , skatos -tu jau esi uzrakstiijusi!Es arii noteikti gribeeju teikt- ne jau tikai tievaam sievieteem celaa spiid saule!Izskats ir svariigs,bet noteikti nav galvenais...!
15.03.2012 23:21 | saite | Atbildēt

+0
Tu saac savu tekstu par visparigu dziivi, bet pabeidz ar to, ka esi resna :D viss atkariigs no taa, kaa tu pati juuties un sevi pasniedz.... Es arii esmu apala, bet man ir principaa vienalga, jo es vnk tam nepieveersu uzmaniibu, jo ne visiem viriesiem patik kaulainas, bezpupainas, bezdibenainas sievietes....
Kadu daba tevi radiijusi tada dziivo, vai maini savu domaasanu....
15.03.2012 23:08 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits